WallerHomie 發表於 2015-5-10 03:45

依家UE係咪改左用3D打印去造CM?
UE CM除左面版都好似冇得改色。

cryushin 發表於 2015-5-10 10:48

WallerHomie 發表於 2015-5-10 03:45 static/image/common/back.gif

係呀〜
雖然係可以大大減少需要refit嘅機會(好似係)
但我就唔太鐘意 有D顔色唔成隻整係勁核突

stewie 發表於 2015-5-10 18:52

老兄你很有錢!!

jasonfoknxu 發表於 2015-5-10 19:20

cryushin 發表於 2015-5-10 10:48 static/image/common/back.gif
係呀〜
雖然係可以大大減少需要refit嘅機會(好似係)
但我就唔太鐘意 有D顔色唔成隻整係勁核突 ...

UE 4 pro 色都冇得揀~{:6_194:}

kenny134 發表於 2015-5-10 21:09

望住335DW都幾憎FITEARS

公模都算

連CM都無得玩FACE.. ART

cryushin 發表於 2015-5-10 21:28

jasonfoknxu 發表於 2015-5-10 19:20 static/image/common/back.gif
UE 4 pro 色都冇得揀~

透明都ok〜
不過好睇手工 如果夠透嘅幾靚 如果唔夠透就真係...

cryushin 發表於 2015-5-10 21:35

kenny134 發表於 2015-5-10 21:09 static/image/common/back.gif
望住335DW都幾憎FITEARS

公模都算

因為我訂cm唔會印圖
所以我幾鐘意fitear設計

而家望住網上D 16pro真係羡慕 妒忌 恨
等左成兩個幾月都未到

damnseng 發表於 2015-5-10 21:42

WallerHomie 發表於 2015-5-10 03:45 static/image/common/back.gif

可以成隻改色,email customers service就得

kenny134 發表於 2015-5-10 22:12

cryushin 發表於 2015-5-10 21:35 static/image/common/back.gif
因為我訂cm唔會印圖
所以我幾鐘意fitear設計

宜家JH最小等3個月

無記錯

我本身鐘意碳纖維 木紋FACE

不過335DW一聽就中招

cryushin 發表於 2015-5-10 22:37

kenny134 發表於 2015-5-10 22:12 static/image/common/back.gif
宜家JH最小等3個月

無記錯

果然...
真係痴線!{:1_247:}

我鐘意金屬拉絲面板 對16pro 都order左

因為比較鐘意美國聲 所以選擇返美國牌子
而且試demo時 聽到唔想比返人{:1_260:}

335dw我覺得要推力大先好聽 同埋太多bass(我估16pro會少過335dw掛)
16pro我應該出街用多 出街唔會帶磚機
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 尋人聲 CM 日記最終章:UE 4 Pro VS 1964 V2/V6S,聽感分享+ 已訂!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。