nannan 發表於 2015-4-17 23:24

聲畫超靚天線

只是推介,超靚畫面,聲音!{:6_193:}
(Post76 Android 手機版送出)

fu97806216 發表於 2015-4-18 00:40

請問有幾靚呢?

nannan 發表於 2015-4-18 02:32

fu97806216 發表於 2015-4-18 00:40 static/image/common/back.gif
請問有幾靚呢?

唔識講,自己睇,得個靚字!{:6_211:}

gikifk 發表於 2015-4-18 06:48

睇唔到有分別

xianglan 發表於 2015-4-18 08:40

nannan 發表於 2015-4-18 02:32 static/image/common/back.gif
唔識講,自己睇,得個靚字!

Ching not very sharp

nannan 發表於 2015-4-18 09:38

xianglan 發表於 2015-4-18 08:40 static/image/common/back.gif
Ching not very sharp

http://www.transparentcable.com/products/category_intro.php?catID=1&modCAT=1
我都係買少少條同軸嚟玩吓咋,因為呢個牌好貴!!

nannan 發表於 2015-4-18 12:16

你哋可唔可以high真D,睇清楚質數奇高,睇TV有BD feel,半夜用手機拍係咁!

jj3380 發表於 2015-4-18 12:42

nannan 發表於 2015-4-18 12:16 static/image/common/back.gif
你哋可唔可以high真D,睇清楚質數奇高,睇TV有BD feel,半夜用手機拍係咁!
(Post76 Android 手機版送出) ...

拜託唔好再引我笑啦,笑到肚仔痛呀!{:6_187:} {:6_187:}

nannan 發表於 2015-4-18 12:57

jj3380 發表於 2015-4-18 12:42 static/image/common/back.gif
拜託唔好再引我笑啦,笑到肚仔痛呀!

{:6_141:}

Szelong 發表於 2015-4-18 13:06

J2 同inews 兩個台個bit rate 壓到無得再壓,真係用條日本城三十蚊電視天線都一樣效果,同埋依家行數碼,
signal rate 夠就唔會起格,如果想靚買部magictv 行1080P 出再入電視 up 4K
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 聲畫超靚天線

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。