rlwk2009 發表於 2015-4-16 14:17

depeche_lam 發表於 2015-4-16 13:58 static/image/common/back.gif
而家好似冇乜人玩郵筒
(Post76 Android 手機版送出)

因為揾個位放隻郵筒都唔算難,最難係説服你另一半比你放咁大舊又咁高嘅嘢喺廳先難{:6_123:}

cks148 發表於 2015-4-16 14:44

郵筒 係hrs12 ?

cks148 發表於 2015-4-16 14:46

on_1020 發表於 2015-4-16 00:26 static/image/common/back.gif
聽大王講 12寸先剛剛好 我面積都係80 尺   我都係用威力登cht 10寸咋       咁我都要儲錢換大d
(Post76...

Cht10q 我上一隻都係 覺得無線條 同太大隻 {:9_434:}

cks148 發表於 2015-4-16 14:57

唔記得廣 我係房玩 要計埋床 成間約70尺 12 會唔會太爆

rlwk2009 發表於 2015-4-16 16:50

cks148 發表於 2015-4-16 14:44 static/image/common/back.gif
郵筒 係hrs12 ?

郵筒係SVS

http://www.tlav.com/2012_svs.shtml

netnetb 發表於 2015-4-16 17:44

我百鬆 D尺
都係用10" 已經好有包圍感了~

cks148 發表於 2015-4-16 18:10

今日走去試左Earthquake 唔記得係p 8定10 同sunfire hrs10 一隻記快狠 一隻就慢 細膩 都唔知點簡 兩隻都6k 有找 點簡{:9_412:}

gikifk 發表於 2015-7-7 16:36

太陽仔12"...............行貨都係$7xxx,水就$6000?買行定水好呀?
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 低音推介

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。