wwk093 發表於 2015-4-18 18:26

jamcat 發表於 2015-4-12 13:26 static/image/common/back.gif
之前係貪佢薄機身打算可以塞入電視柜, 但忘記散熱問題....
買咗用咗三個月就壞, 俾代理保養整番. 估唔到 ...

師兄可以考慮CA551R V2

jamcat 發表於 2015-4-18 19:42

聽師兄介绍完對X4100w(約8000買到原裝行貨)有啲心動wwk093 發表於 2015-4-18 18:26 static/image/common/back.gif
師兄可以考慮CA551R V2

多謝指點,但551R V2過萬—部負擔唔起,唔該哂。
講番轉頭,可否介绍友x内邊間鋪會比較老實可靠—啲?之前有朋友話個場有啲鋪會翻新舊機或水貨機跟住特價當行貨新機賣,擔心會中奬。
唔方便post可以pm小弟,謝謝!
(Post76 Android 手機版送出)

wwk093 發表於 2015-4-18 21:35

jamcat 發表於 2015-4-18 19:42 static/image/common/back.gif
聽師兄介绍完對X4100w(約8000買到原裝行貨)有啲心動

多謝指點,但551R V2過萬—部負擔唔起,唔該哂。

551R唔洗過萬,應該七千左右!
友誠,英x,或阿x,幫襯過,ok無問題!

jamcat 發表於 2015-4-18 22:47

wwk093 發表於 2015-4-18 21:35 static/image/common/back.gif
551R唔洗過萬,應該七千左右!
友誠,英x,或阿x,幫襯過,ok無問題!

咁我嘅配套同用途嚟講,
551R V2 同X4100W,邊部會比較合適啲?
Denon同Cambridge Audio两隻牌子嘅保養同耐用性邊隻好啲?

wwk093 發表於 2015-4-19 13:08

jamcat 發表於 2015-4-18 22:47 static/image/common/back.gif
咁我嘅配套同用途嚟講,
551R V2 同X4100W,邊部會比較合適啲?
Denon同Cambridge Audio两隻牌子嘅保養同 ...

cambridge音樂感好d,denon未用過,不過近排好多4100開箱,可以參考下!小弟現用緊551R一年左右,開心使用中
不過師兄你出去聽下自己鐘意邊部d聲會好d,耳聽為實

jamcat 發表於 2015-4-19 15:37

wwk093 發表於 2015-4-19 13:08 static/image/common/back.gif
cambridge音樂感好d,denon未用過,不過近排好多4100開箱,可以參考下!小弟現用緊551R一年左右,開心使用 ...

上FB問過友城嘅X二無綫電,佢哋自稱無代理Denon產品……

wwk093 發表於 2015-4-19 18:00

jamcat 發表於 2015-4-19 15:37 static/image/common/back.gif
上FB問過友城嘅X二無綫電,佢哋自稱無代理Denon產品……
(Post76 Android 手機版送出) ...

可以去德發地庫,有denon 及cambridge

jamcat 發表於 2015-4-19 18:24

wwk093 發表於 2015-4-19 18:00 static/image/common/back.gif
可以去德發地庫,有denon 及cambridge

你係咪指德發樓梯口嘅威X?
價錢公道及可靠嗎?

gikifk 發表於 2015-4-20 10:30

jamcat 發表於 2015-4-19 18:24 static/image/common/back.gif
價錢公道及可靠嗎?

係米高{:6_143:}

wwk093 發表於 2015-4-20 19:22

jamcat 發表於 2015-4-19 18:24 static/image/common/back.gif
價錢公道及可靠嗎?

係米高X2
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 求救! 想請教電視遊戲機用 AV Amp 推介~

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。