kelvinchan 發表於 2015-4-5 23:51

kuongsir 發表於 2015-4-5 22:43 static/image/common/back.gif
之前都有想過過嚟香港買,以為唔差得幾多,而且攞部幾十旁重既機返去,都幾辛苦 所以先放棄,只 ...

睇黎師兄已經決定升級,差在邊一部{:6_183:}
(Post76 Android 手機版送出)

kuongsir 發表於 2015-4-6 00:01

kelvinchan 發表於 2015-4-5 23:51 static/image/common/back.gif
都發生左,下次有其他升級望望先出手喇

咁我現在買部838都唔係差好多,可以接受,不過係差在假期要等耐d,如果唔係已經買咗,前日已經直接由友誠搬咗部新amp回家現在玩緊添,唔洗攪到個假期咁悶{:6_160:}

wadee 發表於 2015-4-6 00:04

kuongsir 發表於 2015-4-5 23:43 static/image/common/back.gif
師兄係資深玩家,認識都比我多好多 以師兄意見,上1030定直接上3030好d...

如是早3個月問
我一定答你3030
但新dts就出
你又剛裝修完
玩1030先啦

kelvinchan 發表於 2015-4-6 00:04

kuongsir 發表於 2015-4-6 00:01 static/image/common/back.gif
咁我現在買部838都唔係差好多,可以接受,不過係差在假期要等耐d,如果唔係已經買咗,前日已經直接由友誠 ...

冇野玩架日子真喺好悶{:6_192:}

kuongsir 發表於 2015-4-6 00:05

kelvinchan 發表於 2015-4-5 23:51 static/image/common/back.gif
睇黎師兄已經決定升級,差在邊一部

始終唔想浪費咗d喇叭,不過都要睇睇價錢先,1030大概要比多75%左右,而3030要比多一倍{:6_154:}

kelvinchan 發表於 2015-4-6 00:10

kuongsir 發表於 2015-4-6 00:05 static/image/common/back.gif
始終唔想浪費咗d喇叭,不過都要睇睇價錢先,1030大概要比多75%左右,而3030要比多一倍...

最衰冇得退,如果唔喺過香港買應該冇咁煩{:6_190:}

kuongsir 發表於 2015-4-6 00:11

wadee 發表於 2015-4-6 00:04 static/image/common/back.gif
如是早3個月問
我一定答你3030
但新dts就出

其實我都係覺得1030多d,不過都要問清楚價錢先{:6_229:}

kuongsir 發表於 2015-4-6 00:15

kelvinchan 發表於 2015-4-6 00:04 static/image/common/back.gif
冇野玩架日子真喺好悶

所以今日成日都係上網,又冇街去,新買d碟冇amp唔想睇住,真係悶死{:6_152:}

kuongsir 發表於 2015-4-6 00:17

kelvinchan 發表於 2015-4-6 00:10 static/image/common/back.gif
最衰冇得退,如果唔喺過香港買應該冇咁煩
(Post76 Android 手機版送出) ...

係呀,香港現貨比較多,各牌子都齊,可以試清楚唔同牌子{:6_143:}

wadee 發表於 2015-4-6 00:21

kuongsir 發表於 2015-4-6 00:01 static/image/common/back.gif
咁我現在買部838都唔係差好多,可以接受,不過係差在假期要等耐d,如果唔係已經買咗,前日已經直接由友誠 ...

澳門咁多野玩點會悶{:6_138:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: Onkyo838atmos喇叭

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。