衰仔樂園 發表於 2015-5-6 18:59

MDLP 發表於 2015-5-6 18:55 static/image/common/back.gif
用530 cheap野
點算高手
要低調少少

我仲cheap,得一隻520{:1_352:}

wadee 發表於 2015-5-6 20:05

衰仔樂園 發表於 2015-5-6 18:47 static/image/common/back.gif
樓上107#個位高手

是高手高高手

jj3380 發表於 2015-5-6 21:17

wadee 發表於 2015-5-6 20:05 static/image/common/back.gif
是高手高高手

Wadee兄,嘜咁大整盅呀!

{:6_168:} {:6_168:} {:6_168:}

MDLP 發表於 2015-5-6 22:26

衰仔樂園 發表於 2015-5-6 18:59 static/image/common/back.gif
我仲cheap,得一隻520

同4425夾唔夾聲?

衰仔樂園 發表於 2015-5-7 19:08

MDLP 發表於 2015-5-6 22:26 static/image/common/back.gif
同4425夾唔夾聲?

3千圓價位無得輸,覺得非常滿意
主要改善能量感,瞬變爆發力{:1_264:}
L C R 前3隻同聲同氣同一樣号角設計, nice{:1_252:}

jj3380 發表於 2015-5-7 20:03

衰仔樂園 發表於 2015-5-7 19:08 static/image/common/back.gif
主要改善能量感,瞬變爆發力
L C R 前3隻同聲同氣同一樣号角設計 ...

聽完Jb呢個studio系列,其他品牌貴佢一倍嘅都未必啱聽。{:6_174:}

MDLP 發表於 2015-5-7 20:27

好啦!好啦!講咁多夠啦
聽過用心中有數知佢值乜野價
一陣多人去問價鋪頭又加價
講明先吓...我無叫人買JBL
加上買JBL行貨.....要食得鹽魚

jj3380 發表於 2015-5-7 20:35

衰仔樂園 發表於 2015-5-7 19:08 static/image/common/back.gif

如果後級有channel多出泥,試下玩bi-amp比中置或前置,包你又有新感受,我自己bi-amp推array880,d人聲質感,肉地,喉底,腔聲更跨進一步。

{:6_193:}

fatboy88 發表於 2015-5-7 20:44

真係咪睇少佢喇叭細細,我都用緊530做後置,拍落去前置Array系列度,一啲都唔輸蝕。

jj3380 發表於 2015-5-7 20:44

MDLP 發表於 2015-5-7 20:27 static/image/common/back.gif
好啦!好啦!講咁多夠啦
聽過用心中有數知佢值乜野價
一陣多人去問價鋪頭又加價

加價唔緊喎,我買齊晒啦!等埋隻18"同部馬仔就齊晒腳了!

{:6_174:}
頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23
查看完整版本: 入門級價錢戲院級亨受....豬標呀佬 Studio 5

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。