Big_McIn 發表於 2012-12-9 10:31

ricoy288 發表於 2012-12-8 02:02 static/image/common/back.gif
, 唔怕聽壞你對耳, 就等聯絡.

Me too!{:6_208:}

ricoy288 發表於 2012-12-9 11:14

Big_McIn 發表於 2012-12-9 10:31 static/image/common/back.gif
Me too!

連Big師兄都唔怕,冇保險賠個喎{:9_407:}

ricoy288 發表於 2012-12-9 11:14

minimoai 發表於 2012-12-9 06:27 static/image/common/back.gif

{:6_183:}

Big_McIn 發表於 2012-12-9 11:26

ricoy288 發表於 2012-12-9 11:14 static/image/common/back.gif
連Big師兄都唔怕,冇保險賠個喎

Ricoy哥哥:

我自己買重佐啦{:6_240:}

ricoy288 發表於 2012-12-9 18:30

Big_McIn 發表於 2012-12-9 11:26 static/image/common/back.gif
Ricoy哥哥:

我自己買重佐啦

雖然買重左,不過都唔希望冇 la la 用到,祝Big師兄你身體健康...

skyline1826 發表於 2012-12-18 21:02

Ricoy兄
就YAMAHA3020,真是很想你能夠比D用家意見.等細佬好好想想.
我本身用緊Z-9.因有很多制式都持援不及,所以不得不要換機.謝謝

ricoy288 發表於 2012-12-18 22:25

skyline1826 發表於 2012-12-18 21:02 static/image/common/back.gif
Ricoy兄
就YAMAHA3020,真是很想你能夠比D用家意見.等細佬好好想想.
我本身用緊Z-9.因有很多制式都持援不及, ...

師兄,大家研究研究.

Z9我都要上網先知個spec, 原來好似冇HDMI線用, 最高只支援1080i, 好老實講,以火力計, Z9 250Wx7+70Wx2
應該win晒,不過甘多年機,所有技術都已經不及而家既,就算我先前用Z7, 比起3020, 佢整體計都係冇
新機甘好. 不過我用後級,所以火力對於我唔太重要.

我平時睇TV都用av amp, 所以HDMI線好重要,

畫面計3020都已經靚仔過Z7.
YAPO 都比以前既更準確
如你想玩11隻spk, 只要加部後級就得.
如你諗住第時玩4k, 佢都可以支援得到.
睇高清, Z9只可支援到1080i, 甘你知啦
可能係新技術關係,而家包圍感更強

我初初都諗住部Z7可玩多一兩年,不過要玩9隻spk, 加上要用3D, 可以甘講,唔換唔得,
不過Z系既新機真係唔知等到幾時先有,而3020已經有齊晒新既制式可用, 而家換,
估最少都仲可以玩多幾年(如果唔再upgrade計).

唔知師兄你有冇睇BD, 如你要高清音效及1080p既話,我覺得都係應該換.

bigair 發表於 2012-12-18 22:53

又整齊又靚{:6_139:}

ricoy288 發表於 2012-12-18 23:57

bigair 發表於 2012-12-18 22:53 static/image/common/back.gif
又整齊又靚

多謝師兄觀賞.

你既屋企真係好舒服.

bigair 發表於 2012-12-19 00:31

ricoy288 發表於 2012-12-18 23:57 static/image/common/back.gif
多謝師兄觀賞.

你既屋企真係好舒服.

ok la {:6_182:} 不過玩AV都係初級入門,好多野都未識
頁: 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47
查看完整版本: ricoy288的11.2組合(Yamaha,Sunfire,JL,Sony,B&W,MF, update P.47)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。