good88690 發表於 2015-3-11 11:37

值唔值得升級 se-846?

各位ching, 小第用緊 535 半年, 冇咩投訴 {:6_166:}

但見到而家 846 做緊 6k頭, 心思思中 {:6_122:}

請問值得升嗎? 定呢d價位, 有其他好介紹? thx {:6_179:}

kent~ 發表於 2015-3-11 12:02

你聽開咩歌先

good88690 發表於 2015-3-11 12:17

女聲多, 陳潔麗果類................... {:6_127:}

jc9314 發表於 2015-3-11 13:45

under 6k now...

kitkitkit_2046 發表於 2015-3-11 14:08

試下其他啦, 會比846 既更多更好.....

窮小子 發表於 2015-3-11 14:17

kitkitkit_2046 發表於 2015-3-11 14:08 static/image/common/back.gif
試下其他啦, 會比846 既更多更好.....

如題...

係指...???{:6_136:}

kitkitkit_2046 發表於 2015-3-11 14:20

上樓, 煩X, 紅仔, 翼X.....等等, 叫佢地介紹....慢慢試啱先未遲.

t1174 發表於 2015-3-11 14:30

用 535 先半年,如果有猛火煲過大約也是成熟一個月到吧,咁快又轉新 IEM? 太快了吧,身痕或唔喜歡535就例外....

其實各下用乜推535. 可能先考慮不不同方案先?

另外,想玩的心態下,可能可以考慮風格大不同的IEM. 咁高低左右交替搭配比較玩同廠好玩。

googleli 發表於 2015-3-11 14:34

846 的 Bass, 至今仍是我聽過最好聽的, 夠低夠實. 單論Bass, SE846 仲好過我對 Layla. 我唔知SE535 比起 SE530 有沒有進步, 但當年買了SE530, 感覺是bass大聲得黎好粗,同埋去得唔夠深. 如果SE535 都是有同樣缺點,那 846 就是很大的升級

kitkitkit_2046 發表於 2015-3-11 14:35

good88690 發表於 2015-3-11 12:17 static/image/common/back.gif
女聲多, 陳潔麗果類...................

如果係聽陳潔麗果類女聲, 比多少少, 做對 334啦, 無介紹錯架啦 !{:6_138:}
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 值唔值得升級 se-846?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。