ricoy288 發表於 2015-3-10 15:08

見10蚊US 都已有1set, 不過好似for microphone 用{:6_136:}

你搵果set就好貴{:8_369:}

ricoy288 發表於 2015-3-10 15:11

jason1969 發表於 2015-3-10 15:06 static/image/common/back.gif
我都想知? 我冇得揀因為想玩 bi-amp所以用最傳統玩法.

我得12餐奴用,

前置唔可以再駁bi-amp{:6_126:} ,

不過中置就{:6_138:}可諗諗...{:6_134:}

jason1969 發表於 2015-3-10 15:16

ricoy288 發表於 2015-3-10 15:11 static/image/common/back.gif
我得12餐奴用,

前置唔可以再駁bi-amp ,

玩Bi-amp + Bi-wire 前置同中置{:8_403:}

jason1969 發表於 2015-3-10 15:18

ricoy288 發表於 2015-3-10 15:11 static/image/common/back.gif
我得12餐奴用,

你點解唔用兩部Power amp 玩bi-amp同一個型號?同火力 balance d

jason1969 發表於 2015-3-10 15:20

我得12餐奴用,

唔好在諗....快d去馬{:8_390:}

ricoy288 發表於 2015-3-10 15:27

jason1969 發表於 2015-3-10 15:18 static/image/common/back.gif
你點解唔用兩部Power amp 同一個型號?同火力 balance d

兩部 7201 好貴呀....{:6_126:}

我而家7201駁 前置, 中置, surround, 後中置.
而XPA就駁front/rear presence.

相信甘影響不太大...............掛{:6_136:}

ricoy288 發表於 2015-3-10 15:29

jason1969 發表於 2015-3-10 15:20 static/image/common/back.gif
唔好在諗....快d去馬

再諗清楚都係唔得, 因7201已經用晒7餐奴....{:6_136:}

jason1969 發表於 2015-3-10 15:32

ricoy288 發表於 2015-3-10 15:27 static/image/common/back.gif
兩部 7201 好貴呀....

我而家7201駁 前置, 中置, surround, 後中置.

分開玩就冇影響,只係無得玩bi-amp 因為火力唔同,會有大細聲

jason1969 發表於 2015-3-10 15:38

ricoy288 發表於 2015-3-10 15:29 static/image/common/back.gif
再諗清楚都係唔得, 因7201已經用晒7餐奴....

你部Emotiva XPA-5 G2 美國訂購?

ricoy288 發表於 2015-3-10 15:47

jason1969 發表於 2015-3-10 15:38 static/image/common/back.gif
你部Emotiva XPA-5 G2 美國訂購?

係呀...果時連9條XLR一齊訂
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: XLR biamp Y cables

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。