PhantomGTR 發表於 2015-6-2 16:57

nannan 發表於 2015-6-2 16:56 static/image/common/back.gif
真係唔明光纖有咩咁特別,講到會飛
(Post76 Android 手機版送出)

點都唔及你部 X9 咁堅,雖然我都有兩部。

nannan 發表於 2015-6-4 18:15

熱過頭,魚身會溶??好似膠喉咁{:6_192:}

nannan 發表於 2015-6-4 18:21

係大陸買好似三十蚊條嗰D,一D都唔似值一隻金牛!太單薄{:6_188:}

art2014 發表於 2015-6-4 20:44

nannan 發表於 2015-6-2 16:56 static/image/common/back.gif

ching 見你話條線咁差,其實你有冇用過呢 {:6_141:} 定係見到個樣就估到佢唔得呢{:6_141:} 新手好多o野唔明,仲想買條試o下o忝

sugargar 發表於 2015-6-4 21:10

CHING, 所有嘅比較都應該係自己有A/B 兩樣實物係手測試先叫做比較,只係得A或B係手而話另—邊好或唔好亦只可以叫做主觀猜測,唯有係自己親眼或親耳聽過而作出嘅報告先會令人信服{:6_183:}

我自己亦係新手,好多知識都係向76一班肯同人分享測試結果或經驗既Ching 學習先可以活學活用,加埋自己有—点科研嘅精神,比錢買原裝机好容易,碌咭跑山都可以做到,肯打開個蓋Mod 机絕不容易,除了要有打死把就勇字行頭嘅胆色外,亦要有—定嘅技術backup, 所以我從來好佩服能夠DIY 或 Mod 机嘅Ching{:6_193:}

比錢買原裝貴嘢又好,自己Mod 机或DIY 又好,都只係想追求满足感及質素,我個人草根出身鍾意同人分享知識反而唔識踐踏别人,真係失禮晒{:6_179:}

pac 發表於 2015-6-4 21:36

sugargar 發表於 2015-6-4 21:10 static/image/common/back.gif
CHING, 所有嘅比較都應該係自己有A/B 兩樣實物係手測試先叫做比較,只係得A或B係手而話另—邊好或唔好亦 ...

師兄講得好。
正所謂眼見為真,耳聽作實{:6_193:}

sugargar 發表於 2015-6-4 21:46

pac 發表於 2015-6-4 21:36 static/image/common/back.gif
師兄講得好。
正所謂眼見為真,耳聽作實

只係有感而發,失禮失禮{:6_136:}

kk1999 發表於 2015-6-5 22:40

邊道有現貨得直接買呀? thank you.

PhantomGTR 發表於 2015-6-5 22:43

kk1999 發表於 2015-6-5 22:40 static/image/common/back.gif
邊道有現貨得直接買呀? thank you.

香港未有舖頭有得賣。可以搵香港個 Rainbowfish 代理買。

kk1999 發表於 2015-6-5 22:56

sorry, what is the name of 香港 Rainbowfish 代理? thx.
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
查看完整版本: 初試 RainbowFish HDMI

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。