eva0083hk 發表於 2015-3-1 21:39

KEF Store生日8折優惠原來要...

...之前買過嘢又有留個人資料同email先有! {:6_125:}

KEF Store職員話個優惠可轉送朋友, 但要登記資料喎, 有冇ching知實際步驟係點? {:6_137:}
有冇ching可提供優惠? 感激感激!!

[少少報料]
KEF Store職員話如用T系列做天花喇叭, 應該前後喇叭都向地, 前天花更要裝喺1/4距離, 即係如果個廳8呎深, 就裝喺前面牆計起2呎位.

Reactor 發表於 2015-3-1 21:45

Check 吓價,折完係唔係真係平過出邊買先啦~

blackcolor 發表於 2015-3-1 22:35

師兄,乜唔係舊年已經完左呢個優惠好耐架咩?{:6_141:} {:6_121:}

依家仲有呢個生日優惠咩?{:6_121:}

eva0083hk 發表於 2015-3-1 23:39

Reactor 發表於 2015-3-1 21:45 static/image/common/back.gif
Check 吓價,折完係唔係真係平過出邊買先啦~

收到, THX!!!

eva0083hk 發表於 2015-3-1 23:40

blackcolor 發表於 2015-3-1 22:35 static/image/common/back.gif
師兄,乜唔係舊年已經完左呢個優惠好耐架咩?

依家仲有呢個生日優惠咩?...

尋日問過尖沙咀話重有...

blackcolor 發表於 2015-3-1 23:42

eva0083hk 發表於 2015-3-1 23:40 static/image/common/back.gif

流家假呀?仲有?

有無個 sales 的資料可以 pm 黎好喎!{:6_134:} {:6_135:}

{:6_128:}

angusluk 發表於 2015-3-1 23:43

eva0083hk 發表於 2015-3-1 23:40 static/image/common/back.gif

等下先,佢地租約今個月完,大把野要清

Szelong 發表於 2015-3-2 00:50

angusluk 發表於 2015-3-1 23:43 static/image/common/back.gif
等下先,佢地租約今個月完,大把野要清

清demo貨?
(Post76 Android 手機版送出)

angusluk 發表於 2015-3-2 08:52

Szelong 發表於 2015-3-2 00:50 static/image/common/back.gif
清demo貨?
(Post76 Android 手機版送出)

未開始,但一定會

wadee 發表於 2015-3-2 13:31

應該唔止兩呎
我座地前置喇叭面離前後牆都成3呎
頁: [1] 2
查看完整版本: KEF Store生日8折優惠原來要...

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。