marcolam 發表於 2015-2-17 15:38

louis001 發表於 2015-2-17 14:07 static/image/common/back.gif
D 記有幸聽過 今季真係唔錯

but I'm still thinking 1516. I think myP記 was possibly overheated last time due to I placing it above Emvotiva Power Amp. Let see.

Jeffyy 發表於 2015-2-17 15:42

Reactor 發表於 2015-2-17 15:24 static/image/common/back.gif
Cambridge Audio 就快全線出新機啦,叫做CX系列,已經發佈咗相和規格。

http://www.cambridgeaudio.com/pr ...

好靚仔wor…但無寫support 鴨毛?

對部NETWORK PLAYER 好有興趣 {:6_126:}

Reactor 發表於 2015-2-17 15:56

louis001 發表於 2015-2-16 22:59 static/image/common/back.gif
例如呢   我又真係好少有問題出現喎
AV AMP 十部有十部都有以下問題 如有發生實屬正常 袛要係間 ...

我部 CA 751R V2,除咗不時出現喇叭失聲/自行降聲等小問題外(可透過重新開機解決),最令我困擾的係仲會間歇地令喇叭和十仔 “BOOM” 響一聲。搞到嚇親家中細路,你都估到家人一定多意見啦。

總代理話可能同其它器材合不來 (吓?? 我都係用大路的KEF喇叭/ JL十仔啫),之前已安排換機一次,但情況沒有好轉,現在唯有忍加等,希望有新Firmware可以解決 “BOOM” 問題啦。

請真,論音質,部 CA 機和我以前部P記入門機真係無得比。但係,論穩定性,就剛好相反。

Reactor 發表於 2015-2-17 16:17

Jeffyy 發表於 2015-2-17 15:42 static/image/common/back.gif
好靚仔wor…但無寫support 鴨毛?

對部NETWORK PLAYER 好有興趣

寫明只係支援七隻喇叭,未有鴨毛玩啦。

freeworld 發表於 2015-2-17 16:26

而家的產品真係一代不如一代 {:6_199:}

louis001 發表於 2015-2-17 16:47

Reactor 發表於 2015-2-17 15:56 static/image/common/back.gif
我部 CA 751R V2,除咗不時出現喇叭失聲/自行降聲等小問題外(可透過重新開機解決),最令我困擾的係仲會間 ...

我通常習慣將音量扭到最少先關機 又冇師兄你個BOOM 一聲既問題

louis001 發表於 2015-2-17 16:55

Reactor 發表於 2015-2-17 15:24 static/image/common/back.gif
Cambridge Audio 就快全線出新機啦,叫做CX系列,已經發佈咗相和規格。

http://www.cambridgeaudio.com/pr ...

不過好似得7.2 咁咪又冇鴨毛玩 {:6_202:}

copyshop 發表於 2015-2-18 10:32

LCCI 發表於 2015-2-16 22:23 static/image/common/back.gif
我部608用左5年,仲好精神
(Post76 Android 手機版送出)

我重用緊 607 ... 精神奕奕{:1_351:}
頁: 1 2 3 4 [5]
查看完整版本: 由609 轉 636,感覺退左步

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。