wongjcw 發表於 2015-2-5 23:28

超期待報告{:8_399:}

pclai2000 發表於 2015-2-6 00:19

巧靚仔,期待包膠{:6_134:}

ploneer 發表於 2015-2-6 00:28

師兄好勁呀!等你報告{:6_193:}

eric18ngan 發表於 2015-2-7 00:56

己出報告{:6_122:}

eric18ngan 發表於 2015-2-7 01:08

ykluk 發表於 2015-2-5 10:55 static/image/common/back.gif
咁正~~??!! 喇叭連箱平過對R50, 真係堅吸引喎~~~

搞掂好搞個家訪啦~~   ...

好呀,不過小弟地方細,唔介意就得啦.

eric18ngan 發表於 2015-2-7 01:09

Jeffyy 發表於 2015-2-5 16:26 static/image/common/back.gif
天花整到喇叭真係好正

師兄點解O記3030 ,又換D記5200既?

因為onkyo 3030冇得調教獨立EQ

eric18ngan 發表於 2015-2-7 01:12

plam 發表於 2015-2-5 16:38 static/image/common/back.gif
好似幾厚咁,有冇d 簿身d 嫁
(Post76 Android 手機版送出)

其實喇叭厚可以話代表低頻出量可以較多,當然亦都要睇喇叭設計同磁芯大細.

eric18ngan 發表於 2015-2-7 01:13

poetrypoon 發表於 2015-2-5 18:24 static/image/common/back.gif
未見過咁正天花喇叭 ... 樓主快開估 ...

其實有ching已經答左,不過我唔想幫人賣廣告,所以我唔會講話什麼牌子喇叭.你自己上網search下.

Jeffyy 發表於 2015-2-7 01:14

eric18ngan 發表於 2015-2-7 01:09 static/image/common/back.gif
因為onkyo 3030冇得調教獨立EQ

我都岩岩換左5200x, 想問下獨立EQ 點set? 有咩好處呢?

eric18ngan 發表於 2015-2-7 01:15

tam_kk 發表於 2015-2-5 19:03 static/image/common/back.gif
睇中呢隻,唔知掂唔掂
http://universal88.com/product2.php?id=637

離對都可以,不過一定要有音箱.
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7
查看完整版本: 天花喇叭來做atmos冇人開箱,測試後報告已出(同講解點解用佢)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。