MDLP 發表於 2015-2-4 18:42

kamcheong 發表於 2015-2-4 18:22 static/image/common/back.gif
收到唔該哂各位c兄..

我又打錯字
係低音唔係底音

ctscts888 發表於 2015-2-4 18:43

MDLP 發表於 2015-2-4 16:59 static/image/common/back.gif
當然電話apps都要得到硬件發揮
當祇求個相對值用電話都無所謂

用乜都無所謂⋯⋯準確當然好啦⋯⋯
唔準咪全程唔準囉⋯⋯最梗要唔好時準時唔準就得喇⋯⋯

IcarusDerrick 發表於 2015-2-4 21:54

我見鬼佬揸住個RadioShack, 手指後面眼望前面, 有型過蘇文峰, 枉我咁多年當佢係偶像

RTA 發表於 2015-2-5 02:31

IcarusDerrick 發表於 2015-2-4 21:54 static/image/common/back.gif
我見鬼佬揸住個RadioShack, 手指後面眼望前面, 有型過蘇文峰, 枉我咁多年當佢係偶像

{:6_188:}呢隻鬼都好流吓.....

RTA 發表於 2015-2-5 02:34

IcarusDerrick 發表於 2015-2-4 21:54 static/image/common/back.gif

{:6_176:} 條四眼仔可能當咗隻鬼系AV男神.....{:6_146:}

ctscts888 發表於 2015-2-5 11:30

嘩⋯⋯尼位西人專業到呢⋯⋯架都唔洗set就度到⋯⋯
希望佢無吸煙/飲咖啡既習慣啦⋯⋯
如果唔係⋯⋯隻手震過貓王⋯⋯好似茄汁手咁chok下chok下咁!

不過可能震住度都得⋯⋯因為無人會坐定定,絲毫不動咁睇戲!

m.m.m.m.m. 發表於 2015-2-5 12:18

見過其他網有強盗撐個鬼佬!

chhanthony 發表於 2015-2-5 12:23

RTA 發表於 2015-2-5 02:34 static/image/common/back.gif
條四眼仔可能當咗隻鬼系AV男神.....

RTA知道相中條四眼仔是誰嗎?

buji 發表於 2015-2-5 12:51

好似係仁兄
(Post76 Android 手機版送出)

IcarusDerrick 發表於 2015-2-5 15:10

我都可以做激光風水師
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 環繞聲音壓問題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。