stjo 發表於 2015-1-28 18:54

有一個疑問,OS3做FH效果可以嗎?{:9_419:}

kenchui 發表於 2015-1-28 20:37

stjo 發表於 2015-1-28 18:54 static/image/common/back.gif
有一個疑問,OS3做FH效果可以嗎?

其實我都想知~ ^^

Reactor 發表於 2015-1-30 15:42

可否評論一下,後置由OS3升級為OMD5後,有何改善?

mark777 發表於 2015-1-30 17:06

Reactor 發表於 2015-1-30 15:42 static/image/common/back.gif
可否評論一下,後置由OS3升級為OMD5後,有何改善?

X2{:8_390:}

gikifk 發表於 2015-1-30 21:07

mark777 發表於 2015-1-30 17:06 static/image/common/back.gif
X2

X3{:6_141:}

gikifk 發表於 2015-2-1 11:25

我上個月由傑士RS42ll換左對OS3..................

現在又買多對OMD 5 ,等多幾日就到貨,到時就可比較一下兩者的分別

kenchui 發表於 2015-2-1 13:06

gikifk 發表於 2015-2-1 11:25 static/image/common/back.gif
我上個月由傑士RS42ll換左對OS3..................

現在又買多對OMD 5 ,等多幾日就到貨,到時就可比較一 ...

師兄對傑仕唔好咩,點解要換os3?
另外買左對omd5, os3會做fh嗎?

小弟換左omd5做後,原本對os3做左fh, 由5.1升級到7.1, 初步感覺係天同地!等我試真啲再同大家分享!但真正淨後置os3同omd5比較,可能要靠師兄你了{:8_387:}

gikifk 發表於 2015-2-1 16:29

等我都試下先(學人玩鴨毛)

ypchana 發表於 2015-2-1 23:38

gikifk 發表於 2015-2-1 11:25

現在又買多對OMD 5 ,等多幾日就到貨,到時就可比較一 ...

我由os3轉傑士RB52II,os3做FH,但訂左omd 5, 諗緊怎安排,ching 有冇提議?

kenchui 發表於 2015-2-2 00:37

ykluk 發表於 2015-1-28 12:54 static/image/common/back.gif
有問人咁試同你實際情況都係2回事, 最緊要係你自己同屋企人安全, 如果唔係太肯定就上天花, 最多去SSP搵隻 ...

小弟對新既OMD5已完成安裝調教, 亦好多謝咁多位師兄提點賜教, 昨天係好友既協助下對OS3已成功變成FH, 原裝架貼哂天花, 好靚仔, 雖然只係由5.1 升級做7.1, 但係都已經好開心啦!! {:6_143:}YEAH! {:1_335:}

http://post76.hk/data/attachment/forum/201502/02/002607gt0n7d8l6tkidlj7.jpg

想睇下多啲相既朋友可以CLICK以下小弟個POST, TKS

http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=154506&page=1&extra=#pid2510046
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: 終於換了omd5 (更新左小小OS3同OMD5既比較)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。