jasonfoknxu 發表於 2015-1-26 22:44

分享~cheap cheap 耳機架

自從買左 Shure SRH1540 後,就想買過耳機架,因為日日都用,所以想揾過易拎易擺嘅耳機架{:6_122:}
最後睇中左 Copper Colour SINGLE-6,想買嗰時朋友話可以送過好 cheap 嘅耳機架比我,咁我就唔買住,睇下佢比咩我{:6_166:}
下圖為 Copper Colour SINGLE-6(from 官方)

啱啱終於到手,真係好 cheap,唔係好啱擺 SRH1540,而且唔係好方便,都係決定去買番 SINGLE-6~{:6_138:}
有圖有真相:

後補:
朋友隻 beats Wireless 又幾 fit 喎~

loadinglove 發表於 2015-1-27 05:09

條頭帶會壓到變形...

jasonfoknxu 發表於 2015-1-27 14:33

loadinglove 發表於 2015-1-27 05:09 static/image/common/back.gif
條頭帶會壓到變形...

所以已經冇用{:6_194:}
又係時候儲錢買耳機架啦…{:6_181:}
(Post76 Android 手機版送出)

loadinglove 發表於 2015-1-27 22:58

jasonfoknxu 發表於 2015-1-27 14:33 static/image/common/back.gif
所以已經冇用
又係時候儲錢買耳機架啦…
(Post76 Android 手機版送出) ...

推介senn記隻夾枱邊耳機架
弧形 又有軟墊 就算掛lcd-2都冇變形

loadinglove 發表於 2015-1-27 23:00

loadinglove 發表於 2015-1-27 22:58 static/image/common/back.gif
推介senn記隻夾枱邊耳機架
弧形 又有軟墊 就算掛lcd-2都冇變形

坐枱既可以買woo audio耳機架
不過貴成3,4倍

jasonfoknxu 發表於 2015-1-27 23:43

loadinglove 發表於 2015-1-27 23:00 static/image/common/back.gif
坐枱既可以買woo audio耳機架
不過貴成3,4倍

夾枱唔啱用...{:6_136:}
woo audio 好似最平都幾百蚊?{:6_147:} 買唔落手...{:6_148:}

t1174 發表於 2015-1-28 01:40

耳機好像還是入盒比較好,而且咁可以疊起冇咁晒位

jasonfoknxu 發表於 2015-1-28 02:07

t1174 發表於 2015-1-28 01:40 static/image/common/back.gif
耳機好像還是入盒比較好,而且咁可以疊起冇咁晒位

但日日用如果入盒好似冇咁方便...{:6_201:}

t1174 發表於 2015-1-28 02:21

是嗎?等晚是用的機也日用完就入盒,好方便吧,雖然比就咁掛就方便就差一點
頁: [1]
查看完整版本: 分享~cheap cheap 耳機架

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。