Thomas-lbyy 發表於 2015-1-24 12:12

danbig 發表於 2015-1-23 13:20 static/image/common/back.gif
N6 better?

3700mAh

amdwii 發表於 2015-1-24 14:41

Thomas-lbyy 發表於 2015-1-24 10:05
感谢呢位朋友的支持。

我今日去到你俾我个网站,并且下载着你话乱码个音乐文件。如图显示:

先多謝老板Thomas 的誠意及真的好有心,特意測試,我也想你能幫我解決這些問題,畢竟自己由dx90=>qa360=>Cayin N6,暫時N6 是最滿意的機,也想自己用得好,介紹給朋友.

Thomas-lbyy 發表於 2015-1-24 15:22

amdwii 發表於 2015-1-24 14:41 static/image/common/back.gif
先多謝老板Thomas 的誠意及真的好有心,特意測試,我也想你能幫我解決這些問題,畢竟自己由dx90=>qa360=> ...

烧友唔需客气,呢个是我的工作.如果一款产品带俾客户不是享受,而是烦恼,甘我的工作就系失败.

一个产品可能有不够完善的地方,但我相信,只要正视问题同埋不断的完善,客户是会包容的,我同CAYIN会一直朝着呢个方向努力.

多谢烧友的支持,方便个话最好加入QQ群,甘沟通方便好多,群边依家都有好多香港的烧友噶.即使我D工作人员有时不在线,都有热心烧友帮手随时交流的.

tungtung1220 發表於 2015-2-9 23:12

我都玩過QA360, 佢好多格式食唔到, N6 1.1 VERSION SO FAR 冇問題. 聲我都覺得 N6 好小小

oldtype 發表於 2015-2-13 19:30

因為N6 可兼作USB dac, 又有line out, 合我需要, 所以有興趣, 我今日便帶了自己的QAS360 去AB咁試N6. N6 d聲係唔錯, 只係以自己口味來講, 覺得N6 聲底, 就算開high gain, 都略為斯文, 如果動態擺幅能加強d 就更理想啦.

wongkiss 發表於 2015-4-2 17:37

If用n6做dac再lo rca去枱機咁好唔好

班目一角 發表於 2015-4-2 18:53

我今日都走左去TEST多次部機,之後落左訂{:6_134:}{:6_135:}

Andykong 發表於 2015-4-3 16:44

wongkiss 發表於 2015-4-2 17:37 static/image/common/back.gif
If用n6做dac再lo rca去枱機咁好唔好

純做台機,那機的厚度大小和外觀便不是大問題, N6 vs QA360 的 Line Out 都是高質數的,必須自已親耳決定了,但 QA360 用 SD 卡,可支援 256G, 段 G 計的 storage cost 也比 N6 一半,這方面 QA860 是有優勢的!

Andykong 發表於 2015-4-3 16:46

班目一角 發表於 2015-4-2 18:53 static/image/common/back.gif
我今日都走左去TEST多次部機,之後落左訂

終於月頭了,恭喜恭喜!

班目一角 發表於 2015-4-4 09:30

落訂果時內心真系15/16{:6_123:}
究竟課金定買依部DAP好{:6_147:}
又要系時候{:6_148:}
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: qA360 和cayin N6

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。