小瑟 發表於 2009-9-23 15:01

你地有冇睇星期日明珠台個影相比賽節目架?

幾好睇, 連小肥都集集追!!!!

julianchui 發表於 2009-9-23 15:18

我有聽講過,不過冇睇過...
想問下咩時間做架?我都想睇下~{:1_263:}

ahnel 發表於 2009-9-23 15:31

有d錦o既野~
真係要睇吓~

radhk 發表於 2009-9-23 15:37

我次次話睇, 次次都唔記得睇. {:6_123:}

反而有次睇0左dd亞視果套, 可能咁0岩搵曾sir, 所以唔係咁好睇.

ssss41357 發表於 2009-9-23 15:46

完全唔知道喎~

咩名、咩時間呀?

小瑟 發表於 2009-9-24 10:49

我有聽講過,不過冇睇過...
想問下咩時間做架?我都想睇下~{:1_263:}
julianchui 發表於 2009-9-23 15:18 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
岩岩就係早美女廚房半個鐘, 所以我都要錄起佢~~~

小瑟 發表於 2009-9-24 10:50

套野個名叫"一拍成名", 其實玩法同 NEXT MODEL一樣, 每次 OUT一個, 玩 TEAM~~~
幾好睇架~~~~

【明報專訊】《一拍成名》 明珠台   今日起(逢星期日)晚上8時30分

真人騷《一拍成名》是以新晉攝影師的學習與成長為主題,10位參賽者將在著名時尚攝影師Russell James的指導下,進行為期30天的比併,爭取成為美國    最紅的時裝攝影師。

30天內,參賽者及攝製隊將同居於洛杉磯    一棟公寓內,進行學習與拍攝。每集包含一個技術挑戰環節,Russell James會展示一項新的拍攝技術或創意技巧,以及相應的示範照片,供參賽的年輕人現場學習。隨後評審團將會淘汰最弱的一位,最後勝出者將獲得10萬美元    獎金;而作品更可能會被選用於《瑪麗嘉兒    》雜誌的跨頁時裝介紹,及成為《Victoria's Secret》產品目錄的封面照片。比賽過程中,10位年輕人有機會接觸到全世界最頂級的模特兒、行業內各方面的頂尖專家。

julianchui 發表於 2009-9-24 11:57

正~!有野學~上網搵番黎睇先~{:1_351:}
唔該哂~小瑟兄~{:1_254:}

ssss41357 發表於 2009-9-24 17:47

唔該哂~小瑟兄~ x 2 {:6_193:}

ricoy288 發表於 2009-9-25 09:45

有D甘既野, 真係唔知有喎, 多謝通知.
頁: [1] 2
查看完整版本: 你地有冇睇星期日明珠台個影相比賽節目架?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。