peterspy 發表於 2015-1-11 21:55

我買淘寶膠套,RMB25 跟三張保護貼。頂住先。

kitkitkit_2046 發表於 2015-1-11 22:14

搵返條USB線了, 真係又唔同左聽法, 右上就係架 Sony Player 日本版送既耳機,
香港版係無架, 耳機表現不錯架.

teddyleung 發表於 2015-2-24 01:05

部機係出到中文,日本版都一樣出到中文。如果有人說出唔到中文,係因為佢既 MP3 入面既字亂左碼。
改做 2.3 版本就 OK !

我都在日本買了 A16 和 A3 耳機。1A DAC 在香港買了。
開心使用中。
價性比一流。ENJOY HR !

happytogether 發表於 2015-2-24 07:44

Wav 認到中文檔名嗎

cary 發表於 2015-2-24 12:14

新手...我都想買返部mp3...

teddyleung 發表於 2015-2-25 01:20

檔名一定 OK 吧。佢部機是行 UNICODE !
已經係很久前都 OK ! 只是沒有中文 MENU !
日本版有 NC 功能最齊,又有 Hi Bit 既 藍牙無線聽歌。

要中文 MENU 就行貨。

guppyguppyguppy 發表於 2015-2-25 21:22

A16接pha2 持航力可以幾耐?

kitkitkit_2046 發表於 2015-3-10 10:50

guppyguppyguppy 發表於 2015-2-25 21:22 static/image/common/back.gif
A16接pha2 持航力可以幾耐?

我試連續聽5小時都無問題.....幾好幾好咁{:6_139:}

guppyguppyguppy 發表於 2015-3-10 11:46

teddyleung 發表於 2015-2-25 01:20 static/image/common/back.gif
檔名一定 OK 吧。佢部機是行 UNICODE !
已經係很久前都 OK ! 只是沒有中文 MENU !
日本版有 NC 功能最齊, ...

日本版有 NC 功能最齊,又有 Hi Bit 既 藍牙無線聽歌其實會唔會用得著呢??

WallerHomie 發表於 2015-3-10 12:49

kitkitkit_2046 發表於 2015-3-10 10:50 static/image/common/back.gif
我試連續聽5小時都無問題.....幾好幾好咁

老實講,5個鐘真係太短,當初賣左部PHA-2除左係太大部之外,「充電耐、耗電快」先係致命傷。
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 去日本行過入既 NW-A16 Sony Player (新入) + Ph2 (之前用緊既) + 1...

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。