ATAM 發表於 2015-1-5 02:09

Ching,

可否指教吓點用船運,我都想買TAOC架.

Tks

Jeffyy 發表於 2015-1-5 02:15

我都想知點用船運,又係想買TAOC架

Thanks

pepper88 發表於 2015-1-5 13:40

首先在TB 間日本集運比20人仔誠意金, 佢就會比個日本倉同會員NO.你. 你訂野時填佢倉地址,在佢提供既網頁睇下自己件貨到未, 到左就通知佢發貨. 佢會再通知你空郵/快遞/船運幾錢. 之後在TB拍運費通知佢入左數就等收貨. 有左會員NO.後就唔洗在比果20蚊, 只收每次20人仔手續費+運費. (運費按日本郵局計). 不過20蚊手續費只包頭2KG, 之後每一KG 加5蚊人仔.

(件貨最好唔好超過30KGS ) 過左郵局好似唔收.

pepper88 發表於 2015-1-5 13:46

大家請CHECK PM

米蘭碧咸 發表於 2015-1-7 00:53

pepper88 發表於 2015-1-5 13:46 static/image/common/back.gif
大家請CHECK PM

PM我點日本集運~~THANK YOU

正宗球迷 發表於 2015-1-8 20:51

pepper88 發表於 2015-1-4 20:58 static/image/common/back.gif
我以佢15KG 來計, 船運返來4750YEN. 另加人仔20蚊服務費. 我試過船運2次, 一次13日到, 一次21日先到....

人仔???係邊間代購網做呢個集運?

ywlam 發表於 2015-1-8 22:05

Pls PM

chengvin 發表於 2015-1-8 22:34

稳吴稳阵架?

pepper88 發表於 2015-1-9 02:16

請收pm. 我寄過幾樣野冇問題, 原來我睇漏左, 係頭2kg 收20蚊, 之後每kg收5蚊人仔. 呢套野船運加服務費total hk450蚊. 因為佢已經報左價比我了.   計埋套野既貨價total hkd5300左右.

佢只有代運冇代購.

pepper88 發表於 2015-1-9 02:37

比多 info 大家

如果寄:
ems : 784人仔   3日左右到
航空 : 564人仔5-7日左右到
sal : 468人仔    比船快少少, 未用過唔知
船運: 273 人仔.15-21 日到.

以上價錢未包服務費.
頁: 1 [2] 3 4 5 6
查看完整版本: 日本買YAMAHA YSP2500

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。