cheungmeimei 發表於 2014-12-29 13:41

poetrypoon 發表於 2014-12-29 03:29 static/image/common/back.gif
請不要怪小弟 ... 用馬仔 8005 推 R700 應該推唔好 ...

入門乜都唔識,無比較下,係kef shown room聽完收貨算,唔去其他兄師度聽歌,咪唔會知有乜不足{:6_136:}

cheungmeimei 發表於 2014-12-29 13:45

leojai 發表於 2014-12-29 12:57 static/image/common/back.gif
黑色一套好正.
c-hing住屯門?

Yes,窗外景咪蒙都比師兄發現,勁{:9_426:}

leojai 發表於 2014-12-29 14:30

cheungmeimei 發表於 2014-12-29 13:45 static/image/common/back.gif
Yes,窗外景咪蒙都比師兄發現,勁

大興.
望同一個景,所以認得{:6_176:}

funny1 發表於 2014-12-29 22:21

eddychoy04 發表於 2014-12-28 23:09 static/image/common/back.gif
呢排 76 網友真係傻左,R series 開箱多到呢..................
Anyway 恭喜哂。...

可能因為R series 太靚仔真係唔打得都睇得{:6_177:} 我有時都會望住隻r100發呆{:6_210:}

ctmk 發表於 2014-12-29 22:32

cheungmeimei 發表於 2014-12-29 13:41 static/image/common/back.gif
入門乜都唔識,無比較下,係kef shown room聽完收貨算,唔去其他兄師度聽歌,咪唔會知有乜不足...

CHING上多D76, 就會知有乜不足{:6_174:}

tonyoung 發表於 2014-12-29 23:27

poetrypoon 發表於 2014-12-29 03:29 static/image/common/back.gif
請不要怪小弟 ... 用馬仔 8005 推 R700 應該推唔好 ...

唔怪唔怪,不過想聽下師兄你有何高見呢?乜野原因推唔好呢?
(Post76 Android 手機版送出)

tonyoung 發表於 2014-12-29 23:28

ctmk 發表於 2014-12-29 22:32 static/image/common/back.gif
CHING上多D76, 就會知有乜不足

請問可以講下有什麼不足嗎?

ctmk 發表於 2014-12-30 10:49

tonyoung 發表於 2014-12-29 23:28 static/image/common/back.gif
請問可以講下有什麼不足嗎?

小弟意思係上嚟76見其他CHING嘅開箱文, 就會越嚟越不滿足而已
CHING套玩具其實已經羨慕死好多人了(包括小弟)

cheungmeimei 發表於 2014-12-30 16:08

tonyoung 發表於 2014-12-29 23:27 static/image/common/back.gif
唔怪唔怪,不過想聽下師兄你有何高見呢?乜野原因推唔好呢?
(Post76 Android 手機版送出) ...

師兄你代我問我套入門嘢有乜不足,好似用另類方法等其他師兄毒害我依啲初哥身痕友{:6_124:}

kc275 發表於 2014-12-30 18:10

cheungmeimei 發表於 2014-12-29 01:19 static/image/common/back.gif
地櫃在yahoo拍賣埸,打音響櫃,就出台灣制,自訂呎吋之後寄黎,兩隻牛度,都0K已用三四年! ...

Ching ,兩隻金牛定兩隻執牛{:6_193:} {:6_193:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: 聖誕節購物團R系列

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。