jason1969 發表於 2015-3-15 19:39

Congratulation!{:6_149:}

msid 發表於 2015-3-15 21:34

帥兄我覺得唔只ok 之前十仔係12吋買左隻3115D立即set下佢試美國隊長2時直頭係兩個世界成個客廳充滿了能量感 我唔係只個D大塲面而係平時冇咩聲 只有小小背景音樂同低頻時己經好正大塲面不用講啦又5怕轟轟聲 我用電話app測唔到個十仔 感謝代理上我度幫我搞呢隻我自己就非常滿意

kairiip 發表於 2015-3-16 06:59

msid 發表於 2015-3-15 21:34 static/image/common/back.gif
帥兄我覺得唔只ok 之前十仔係12吋買左隻3115D立即set下佢試美國隊長2時直頭係兩個世界成個客廳充滿 ...

是啊,我覺得真是幾正,真是,平,靚,勁。
(Post76 Android 手機版送出)

wadee 發表於 2015-3-16 09:37

kairiip 發表於 2015-3-16 06:59 static/image/common/back.gif

師兄,請問高十仔是包定打?

msid 發表於 2015-3-16 10:04

kairiip 發表於 2015-3-16 06:59 static/image/common/back.gif

真係幾大舊下{:9_425:}

kairiip 發表於 2015-3-16 22:24

wadee 發表於 2015-3-16 09:37 static/image/common/back.gif
師兄,請問高十仔是包定打?

兩樣都有,但我都不是太識set底音,我要求普通咋,覺得ok.

wadee 發表於 2015-3-16 23:23

kairiip 發表於 2015-3-16 22:24 static/image/common/back.gif
兩樣都有,但我都不是太識set底音,我要求普通咋,覺得ok.

謝謝師兄

Alipapa 發表於 2015-3-17 01:29

今日我去代理度試完, Wa!!!!!真係味試過戲院外睇戲gum 投入!

4 subwoofer 齊開 (1x 18, 2x15 1x12) 睇Captain America 2 救人"志" D氣熏好正超投入,之後再試Fury坦克完全唔肥. 再獨立試 15 同 12.

講真小弟係新手覺得好正, D bass 收得好快 (4 woofer 一齊都好快, 完全無拖泥帶水) 12inch D聲出得快過 15inch. 12inch D聲亮D(唔知用咩形容)不過15潜低好多.

我9成買12inch, 因為怕15 屋企無位{:8_403:}

kairiip 發表於 2015-3-17 06:58

是呀,3115潛得底D,好正的。^_^

wadee 發表於 2015-3-17 07:29

Alipapa 發表於 2015-3-17 01:29 static/image/common/back.gif
今日我去代理度試完, Wa!!!!!真係味試過戲院外睇戲gum 投入!

師兄,請問邊度有試?
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
查看完整版本: 買了隻老秦3115D重底音,都OK.

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。