wadee 發表於 2014-12-16 12:48

TYLEEDON 發表於 2014-12-16 11:48 static/image/common/back.gif
多謝CHING,但其實咩叫有入無出? 咁學術性既, 哈哈

位師兄意思是買左後難揾人接手

wadee 發表於 2014-12-16 12:49

kelvinchan 發表於 2014-12-16 11:45 static/image/common/back.gif
咁平...自己整定買架

有好多人整線賣

TYLEEDON 發表於 2014-12-16 12:53

嘩路易斯兄你毒鬼埋我網購~~{:6_212:}
但係得7CH, 咁我仲爭2CH係咪要買多部?? 堅係無位喎....唔信你睇下條LINK
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=195803 {:6_176:}

kelvinchan 發表於 2014-12-16 13:29

louis001 發表於 2014-12-16 12:10 static/image/common/back.gif
買架   你去33 打11001 搵下啦

搵到了,原來真喺咁平

kelvinchan 發表於 2014-12-16 13:30

wadee 發表於 2014-12-16 12:49 static/image/common/back.gif
有好多人整線賣

wadee哥又袋錢入我袋 , 小弟受教了{:6_128:}

wadee 發表於 2014-12-16 13:36

TYLEEDON 發表於 2014-12-16 12:53 static/image/common/back.gif
嘩路易斯兄你毒鬼埋我網購~~
但係得7CH, 咁我仲爭2CH係咪要買多部?? 堅係無位喎....唔信你睇下條 ...

你睇下自己屋企可以玩幾多ch先決定買咩後級

louis001 發表於 2014-12-16 14:05

TYLEEDON 發表於 2014-12-16 12:53 static/image/common/back.gif
嘩路易斯兄你毒鬼埋我網購~~
但係得7CH, 咁我仲爭2CH係咪要買多部?? 堅係無位喎....唔信你睇下條 ...

個日陪朋友去試 5530+7201時 6樓tony 哥話我部11p 咖哩後級陳立品出售 都係20k頭
呢部力水就細的 125x7 但最多可以加到12ch
如有興趣可以叫tony哥幫手問下 加ch 幾錢份 (我估計應該2k幾)佢應該夠晒玩鴨毛鳥
你可以話係我介紹你落去 tony哥好好人 最鐘意毒人架啦{:6_138:}

louis001 發表於 2014-12-16 14:08

kelvinchan 發表於 2014-12-16 13:29 static/image/common/back.gif
搵到了,原來真喺咁平

平平地又有效果 11001 cp值係高既

TYLEEDON 發表於 2014-12-16 14:19

louis001 發表於 2014-12-16 14:05 static/image/common/back.gif
個日陪朋友去試 5530+7201時 6樓tony 哥話我部11p 咖哩後級陳立品出售 都係20k頭
呢部力水就細的 125x7...

如果網購兩部返黎插頭係英式?一部xpa 5 一部7都可以喎,但哈知咩陰質,友誠有得試?

louis001 發表於 2014-12-16 14:24

TYLEEDON 發表於 2014-12-16 14:19 static/image/common/back.gif
如果網購兩部返黎插頭係英式?一部xpa 5 一部7都可以喎,但哈知咩陰質,友誠有得試? ...

xpa 應該冇得試 音質 夠力 睇戲一流 夠氣夠力夠埋身 但聲比較粗
但用於AV系統 足夠有餘 睇爆戲一定唔會失望
但個網好似XPA-5 冇特價 建議師兄先買部XPA-7 玩住5.1.2先
如果真係岩可以有以下玩法
1 入部靚仔好聲既 int amp 做前置後級 又可以聽埋砍
2 入部好聲的既 5ch 後級 bi-amp 俾前置 剩返1ch 俾中置 xpa-7 做射冷
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: 安橋5530大家會建議用咩後級?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。