IcarusDerrick 發表於 2014-12-9 18:14

美版一向都好好聲!有得揀同識揀,一定係美版!{:6_142:}

chhanthony 發表於 2014-12-9 18:43

傻b仔 發表於 2014-12-9 17:54 static/image/common/back.gif
CH1 架直昇機都算唔錯......話晒ATMOS 係新野.......冇咩戲有咁強效果.....

我用舊機聽可能差啲。

carreyjim 發表於 2014-12-9 20:58

IcarusDerrick 發表於 2014-12-9 18:14 static/image/common/back.gif
美版一向都好好聲!有得揀同識揀,一定係美版!

都係睇美版但今次d聲軟弱無力{:6_194:}
(Post76 Android 手機版送出)

carreyjim 發表於 2014-12-9 20:58

傻b仔 發表於 2014-12-9 17:54 static/image/common/back.gif
CH1 架直昇機都算唔錯......話晒ATMOS 係新野.......冇咩戲有咁強效果.....

老變4 舞出真我5

victor_wong 發表於 2014-12-9 21:25

lw3000 發表於 2014-12-8 23:53 static/image/common/back.gif
美版老翻係邊有得買?

ching 我的意思是,唔好買翻版,在 amazon 買正版,冇字幕便冇字幕吧 {:1_351:}

quntinchan 發表於 2014-12-10 12:29

victor_wong 發表於 2014-12-9 21:25 static/image/common/back.gif
ching 我的意思是,唔好買翻版,在 amazon 買正版,冇字幕便冇字幕吧
(Post76 Android 手機版 ...

只怪版權食水太深深深........

lw3000 發表於 2014-12-10 13:13

直昇機果兩段,真係震撼試機一流{:1_343:} {:1_343:}

carreyjim 發表於 2014-12-10 21:45

victor_wong 發表於 2014-12-9 21:25 static/image/common/back.gif
ching 我的意思是,唔好買翻版,在 amazon 買正版,冇字幕便冇字幕吧
(Post76 Android 手機版 ...

我寧願買港版都唔買翻版!

如果個個都去買翻版我哋快無電影睇,拍一套電影好辛苦!

victor_wong 發表於 2014-12-11 03:34

carreyjim 發表於 2014-12-10 21:45 static/image/common/back.gif
我寧願買港版都唔買翻版!

如果個個都去買翻版我哋快無電影睇,拍一套電影好辛苦! ...

對啊,讚同!自從睇完老變4的鴨毛威力後,總係覺得,手上那堆 DTS Master Audio 碟,好似變晒弱聲咁,市面只得三幾套 Atmos 碟,跳舞戲興趣唔大,千歲老人動作片又唔多喜歡,掃毒又冇得賣,希望 Fox 同 其他公司,快快手出番 D Atmos 碟,等我可以止吓咳都好呢。{:6_203:}

carreyjim 發表於 2014-12-12 14:03

victor_wong 發表於 2014-12-11 03:34 static/image/common/back.gif
對啊,讚同!自從睇完老變4的鴨毛威力後,總係覺得,手上那堆 DTS Master Audio 碟,好似變晒弱聲咁,市 ...

開始中毒{:1_344:}
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 第一套正式睇既atmos戲

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。