Jeffyy 發表於 2014-12-7 00:47

sony 55HX950 差唔多過保就有問題....

唉, 堅黑仔, 前日買左部PS4, 諗住玩隻勁多黑位既 Evil within ...., 點知未開始玩發現電視多左條線.....中間下D {:6_206:}

差兩個月就過保, sony 好野!! 計得好準呀你!!!{:6_194:}MIJ ....3皮幾野 ...甘化學, 我重要多數星期六日先睇得多

直下式led 都已經無新model....都唔知有冇得整 {:6_123:}

我部PS4......{:6_125:}

bigair 發表於 2014-12-7 01:04

我之前部電視都係咁,就到期就多左條線,後來攞去保用,跟住就用換左機{:6_180:}

Jeffyy 發表於 2014-12-7 01:07

bigair 發表於 2014-12-7 01:04 static/image/common/back.gif
我之前部電視都係咁,就到期就多左條線,後來攞去保用,跟住就用換左機 ...

換番同型號?返新機?

gx3541 發表於 2014-12-7 01:10

換新型號 {:1_344:}

bigair 發表於 2014-12-7 01:13

Jeffyy 發表於 2014-12-7 01:07 static/image/common/back.gif
換番同型號?返新機?

因為我部電視無再出,整又無零件,所以想換同等級型號俾我,後來我加錢升級4K

Jeffyy 發表於 2014-12-7 01:15

bigair 發表於 2014-12-7 01:13 static/image/common/back.gif
因為我部電視無再出,整又無零件,所以想換同等級型號俾我,後來我加錢升級4K ...

Hx950…直下式黑位好正架{:6_125:} ,如果換同價位,就只有4K model...

wai666606ka 發表於 2014-12-7 01:45

你就好La重有2個月!我買比我呀媽部s記一到期就瓜!叫c虎上嚟吓都收5佰大元!維收面板收4仟2!去瘋集買過部s記4k都498o重有蓝光机送,重有5佰超市禮券,重有3個月英超睇{:6_204:}
(Post76 Android 手機版送出)

wai666606ka 發表於 2014-12-7 01:53

重有講多句,我下一世都唔會買sony電視,佢D計數真係專業一到期就瓜!人哋3年保用佢就2年!面板2萬小時人吔就十萬小時!真係小佢全家!
(Post76 Android 手機版送出)

keke323 發表於 2014-12-7 13:30

too bad {:6_154:}

akira11092 發表於 2014-12-7 13:40

所以呢俾商家佬計過條數都唔駛旨意,唔駛再考慮過 $12000 既 LXD.....全數搵笨, 一萬樓下算
頁: [1] 2 3
查看完整版本: sony 55HX950 差唔多過保就有問題....

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。