malikysl 發表於 2014-12-2 22:16

AKG 618DJ, 未夠二個月就斷耳。

通利減價十月初買,要囉去觀塘睇下有冇得整。特價449, 睇下收唔收錢整。
不過,有d 緊,唔知比自己個頭迫爆左。
(Post76 Android 手機版送出)

chowyeung 發表於 2014-12-2 22:58

噢, 咁化學 {:1_331:}

gamadog 發表於 2014-12-2 23:04

會否因為改咗MIC而化學咗呢?{:1_333:}

chowyeung 發表於 2014-12-2 23:12

真係希望AKG佢做返起啦, 呢個位斷真係有點過分, 我估樓主個頭唔會大到逼爆卦.
記得小弟第一隻似樣的headphone就是奧地利製的K501. 好懷念...

malikysl 發表於 2014-12-2 23:44

gamadog 發表於 2014-12-2 23:04 static/image/common/back.gif
會否因為改咗MIC而化學咗呢?

k619 先有mic 的,我呢款冇的

malikysl 發表於 2014-12-2 23:46

chowyeung 發表於 2014-12-2 22:58 static/image/common/back.gif
噢, 咁化學

係網上一搵,外國有人一年斷四次,同我情形一樣。最終個外國人退返錢比佢。

nippon 發表於 2014-12-3 09:01

malikysl 發表於 2014-12-2 23:44 static/image/common/back.gif
k619 先有mic 的,我呢款冇的

師兄係講MIC=Made in china!

malikysl 發表於 2014-12-3 09:30

有冇師兄知維修中心服務時間,九點打去都冇人聽。唔該哂

malikysl 發表於 2014-12-3 10:43

malikysl 發表於 2014-12-3 09:30 static/image/common/back.gif
有冇師兄知維修中心服務時間,九點打去都冇人聽。唔該哂
(Post76 Android 手機版送出) ...

服務時間10-1,2-6, 即係唔駛整。lunch 去又冇人。

小寶老豆 發表於 2014-12-3 17:59

{:8_401:}... 我啱啱入左隻 K619 呀~~~
頁: [1] 2 3
查看完整版本: AKG 618DJ, 未夠二個月就斷耳。

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。