wwk093 發表於 2014-12-28 00:01

kevinman 發表於 2014-11-30 15:24 static/image/common/back.gif
本人supra 2.5 每呎1?元購入

師兄pm埋我{:8_387:}

747-300 發表於 2014-12-28 14:32

kevinman 發表於 2014-11-30 15:24 static/image/common/back.gif
本人supra 2.5 每呎1?元購入

好有興趣呀 , 麻煩pm埋我啦,thanks!!

rnm137 發表於 2014-12-30 22:35

請問師兄

喇叭線柔軟度如何? 過45度牆角,線彎會否需要大過伍毫子的弧度?

另請PM邊度買

謝謝!

kelvinchan 發表於 2014-12-30 23:28

等唔到師兄覆,我27號自己去ssp聯興入左差唔多20米,標就16蚊尺,講到幾多睇你自己牙力,

Btw,咁嘅價位個人認為交足貨,對比之前魔聲好氣好力{:6_210:}
(Post76 Android 手機版送出)

aalexlee 發表於 2014-12-31 17:36

{:6_127:}樓主麻煩pm埋俾我,thanks!

stewartsvsuser 發表於 2014-12-31 22:00

今日上栢裕16樓太陽問$15呎

gikifk 發表於 2015-1-1 08:02

超直{:6_193:}平價線之首選

kevinman 發表於 2015-1-1 10:56

已Pm多位師兄

祝各位師兄,新年快樂,身體健康,月月開箱,
Super 基本$15元一呎,如果多果$15元就貴,
如果呎數多,記住講價會再呯啲

winday 發表於 2015-1-1 19:13

kevinman 發表於 2015-1-1 10:56 static/image/common/back.gif
已Pm多位師兄

祝各位師兄,新年快樂,身體健康,月月開箱,

已收到 pm. 謝謝 Kevin ching. 新年快樂

kelvinchan 發表於 2015-1-1 19:34

小弟已經好開心咁煲梗,
我在ssp買都唔駛$15,當然要小小牙力,祝各位師兄用得開心{:6_231:}{:6_232:}

(Post76 Android 手機版送出)
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
查看完整版本: 換Supra Classic 2.5 線後

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。