babywa1119 發表於 2014-11-25 13:41

oldappletree 發表於 2014-11-25 11:58 static/image/common/back.gif
應該換咗電視先,一直等 sony 65 9500B 減價。昨晚有Ching post Pan 記話幾好,今個周末又岀去睇下。{: ...

師兄你對OMD-5全新GA? 係邊買?
{:6_128:} SONY 65"~一定好幸福~

ken01010 發表於 2014-11-25 13:48

oldappletree 發表於 2014-11-24 22:41
嗯,木色機舒服,融入家境環境

請問師兄對OMD-5 幾錢 & 邊度買? 可否pm? 謝謝

oldappletree 發表於 2014-11-25 14:52

babywa1119 發表於 2014-11-25 13:41 static/image/common/back.gif
師兄你對OMD-5全新GA? 係邊買?
SONY 65"~一定好幸福~

全新的,跟一個76 c hing 買,因為我唔識得在網上訂。

Sony 65 現在還很貴,想多等幾個月。所謂視聽之娛,買了電視再買 AV amp{:1_332:}

oldappletree 發表於 2014-11-25 14:55

ken01010 發表於 2014-11-25 13:48 static/image/common/back.gif
請問師兄對OMD-5 幾錢 & 邊度買? 可否pm? 謝謝

已 PM

babywa1119 發表於 2014-11-25 15:37

oldappletree 發表於 2014-11-25 14:52 static/image/common/back.gif
全新的,跟一個76 c hing 買,因為我唔識得在網上訂。

Sony 65 現在還很貴,想多等幾個月。所謂視聽之娛 ...

我都有興趣omd-5/os3
我都唔識上網訂{:6_123:}
haha~~記得揀部有atmos既av amp~{:6_138:}
遲下都好既~多d選擇~

oldappletree 發表於 2014-11-25 15:59

babywa1119 發表於 2014-11-25 15:37 static/image/common/back.gif
我都有興趣omd-5/os3
我都唔識上網訂
haha~~記得揀部有atmos既av amp~

C hing 留意下幾個AV網嘅二手區,經常有mirage 放出嚟新舊都有

會,遲D都想 atmos{:8_403:}

bigair 發表於 2014-11-25 23:16

ykluk 發表於 2014-11-25 10:55 static/image/common/back.gif
咁你快啲賣晒啲嘢, 或者送晒比我, 由頭嚟過啦~~!!

但賣晒啲嘢果種痛苦,好難可以補返{:6_223:}

ykluk 發表於 2014-11-26 09:40

bigair 發表於 2014-11-25 23:16 static/image/common/back.gif
但賣晒啲嘢果種痛苦,好難可以補返

先苦後甜, 增加樂趣嘛~~!! {:8_368:}

jason1969 發表於 2014-11-26 14:22

{:6_149:}靚仔

oldappletree 發表於 2014-11-26 14:44

jason1969 發表於 2014-11-26 14:22 static/image/common/back.gif
靚仔

Thanks c hing{:6_189:}
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 5.1 之路開箱

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。