justin1120 發表於 2014-11-27 05:58

{:6_138:} 我都完成左啦....多謝友人介紹,借用電腦丶音響丶耳機!

PhilipsI 發表於 2014-11-28 12:50

Hello klterry,
恭喜哂你成為金耳朵!
溫馨提示:
歡迎你將post76 id & 金耳朵計劃username & 金耳朵張截圖,
電郵到goldenears@post76.com,
經我們核實後, 就可以參加大抽獎!

Philips Fidelio討論區管理員

PhilipsI 發表於 2014-11-28 12:59

kelvinhin 發表於 2014-11-24 21:56 static/image/common/back.gif
I did it in Augest

Hello kelvinhin,
恭喜哂你成為金耳朵!
溫馨提示:
歡迎你將post76 id & 金耳朵計劃username & 金耳朵張截圖,
電郵到goldenears@post76.com,
經我們核實後, 就可以參加大抽獎!

PhilipsI 發表於 2014-11-28 13:03

yeungone 發表於 2014-11-26 03:28 static/image/common/back.gif
足足用了四個鐘,總算完成!

yeungone師兄,
恭喜哂, 你咁短時間就成為金耳朵, 勁呀!

yeungone 發表於 2014-11-28 22:17

PhilipsI 發表於 2014-11-28 13:03 static/image/common/back.gif
yeungone師兄,
恭喜哂, 你咁短時間就成為金耳朵, 勁呀!

Philipsl兄:請代為跟進已登記的金耳朵章及績分,謝謝!

PhilipsI 發表於 2014-12-2 12:31

yeungone 發表於 2014-11-28 22:17 static/image/common/back.gif
Philipsl兄:請代為跟進已登記的金耳朵章及績分,謝謝!

你好 , yeungone兄,
我尋晚覆左你email, 麻煩你睇一睇~
Thanks!

PhilipsI 發表於 2014-12-2 12:43

kelvinhin 發表於 2014-11-26 23:23 static/image/common/back.gif
我八月已經玩左...果陣仲贏埋隻X2返黎!

kelvinhin兄,
厲害厲害!咁你應該有嚟到我地嘅頒獎禮&率先試左我地嘅未來產品呢!

PhilipsI 發表於 2014-12-2 12:45

chanchung23 發表於 2014-11-27 02:27 static/image/common/back.gif
i did it

你好, chanchung兄,
恭喜哂你成為金耳朵!
我地已經收到你嘅通知電郵,
會盡快更新金耳朵勛章俾你 {:1_259:}

PhilipsI 發表於 2014-12-18 11:21

進入倒數最後14日, 呢個開壇迎新送禮活動就截止喇!

直至今日為止, 已經有20位會員完成金耳朵等級!
未達到金耳朵或者未開始挑戰嘅你地, 趁聖誕假期閉關加油吧!
Philips 豐富禮物等緊你地!!

kantat 發表於 2014-12-30 14:28

31日前完成{:1_253:}
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: Philips Fidelio 討論區 – 正式開壇 (開壇迎新 及 挑戰遊戲開催)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。