kelvinchan 發表於 2014-11-18 22:32

qaz123 發表於 2014-11-16 16:43 static/image/common/back.gif
恭喜師兄先~
我都喺AV LIFE買,價錢同你差唔多 , SALES哥哥都話最近好多人搵呢部機~
再次多謝某師兄話我知 ...

師兄試完效果如何?~同知唔知仲有冇貨?~
小弟月尾出糧都買了~
下星期還番部636比個老友先{:6_174:} {:6_134:}

lawzelda 發表於 2014-11-18 22:35

kelvinchan 發表於 2014-11-18 22:32 static/image/common/back.gif
師兄試完效果如何?~同知唔知仲有冇貨?~
小弟月尾出糧都買了~
下星期還番部636比個老友先 {:6_13 ...

而家所有型号安橋,都有特價換atmos喇叭,$980

kelvinchan 發表於 2014-11-19 00:32

lawzelda 發表於 2014-11-18 22:35 static/image/common/back.gif
而家所有型号安橋,都有特價換atmos喇叭,$980

唔該師兄,小弟喺想問3030仲有冇貨...{:6_136:}
而且因為窮想分期所以想問下師兄們除風宅外邊度仲有邊度有得免息分期?~

lawzelda 發表於 2014-11-19 00:52

kelvinchan 發表於 2014-11-19 00:32 static/image/common/back.gif
唔該師兄,小弟喺想問3030仲有冇貨...
而且因為窮想分期所以想問下師兄們除風宅外邊度仲有邊度 ...

好多都有分期,地牢,友誠,,你去問下,邊到有貸就真係吾知

kelvinchan 發表於 2014-11-19 00:57

lawzelda 發表於 2014-11-19 00:52 static/image/common/back.gif
好多都有分期,地牢,友誠,,你去問下,邊到有貸就真係吾知

地庫同友誠可以分期架咩?~請問知唔知會唔會有免息?
真喺未試過..真心求教,
貨我最多自己去搵{:6_191:}

lawzelda 發表於 2014-11-19 01:04

kelvinchan 發表於 2014-11-19 00:57 static/image/common/back.gif
地庫同友誠可以分期架咩?~請問知唔知會唔會有免息?
真喺未試過..真心求教,
貨我最多自己去搵...

地牢以前有恒生分期,之前買R200,多囗問過
友誠都有見佢話可分期,七同八樓見過,
係信用卡免息,但應該要手續費,幾多就吾知

kelvinchan 發表於 2014-11-19 01:07

lawzelda 發表於 2014-11-19 01:04 static/image/common/back.gif
地牢以前有恒生分期,之前買R200,多囗問過
友誠都有見佢話可分期,七同八樓見過,
係信用卡免息,但應 ...

收到,明天去八下先,謝師兄~

lawzelda 發表於 2014-11-19 01:11

kelvinchan 發表於 2014-11-19 01:07 static/image/common/back.gif
收到,明天去八下先,謝師兄~

好多買都兩皮起,吾做分期小好多生意

kelvinchan 發表於 2014-11-19 01:20

lawzelda 發表於 2014-11-19 01:11 static/image/common/back.gif
好多買都兩皮起,吾做分期小好多生意

我呢d冇咁多現金啱晒...計計條數...3030 + R50都兩皮幾{:6_187:}

lawzelda 發表於 2014-11-19 01:23

kelvinchan 發表於 2014-11-19 01:20 static/image/common/back.gif
我呢d冇咁多現金啱晒...計計條數...3030 + R50都兩皮幾

廿三四号有貨,R50
伱可以打去銀行問,銀行做分期,
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: Onkyo 3030邊度有貨?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。