alleelarry 發表於 2014-11-11 18:21

小瑟 發表於 2014-11-10 09:47 static/image/common/back.gif
佢九成買架勒, 因為佢部SONY CRT竟然 TRADE IN到成萬幾蚊!!!!

「幾」就無啦!所謂無三不成「幾」,扣埋贈品十仔同大鋪既九五折之類,八千左右都算唔錯!希望早日成事!

alleelarry 發表於 2014-11-11 18:22

aalun22 發表於 2014-11-10 23:25 static/image/common/back.gif
雖然當日無時間去,但依部sony 曲面好吸引,為有等其它ching分享當日體驗
Sony crt 可trade in ...

是的!

alleelarry 發表於 2014-11-11 18:23

fm31331 發表於 2014-11-11 18:14 static/image/common/back.gif
小瑟司兄,
今次有幸參加 Sony S9000B 曲面電視活動,真係十分好體驗,又學到一些調較電視技巧, 又 ...

大家咁話!

chengvin 發表於 2014-11-11 18:27

見到大家咁高興都好開心。

問問睇慣平面方角。怕吳怕灣位有distortion?

小瑟 發表於 2014-11-11 18:39

topsky 發表於 2014-11-11 00:07 static/image/common/back.gif
小瑟大王部 Sony S9000B 曲面電視 how much ?

65" 好似係4萬幾呀。
(Post76 Android 手機版送出)

小瑟 發表於 2014-11-11 18:58

ykluk 發表於 2014-11-11 10:15 static/image/common/back.gif
咁我拎比你, 幫我trade返一萬幾千返嚟~~!!

…你送比我都好喎,部49唔知有冇得Trade呢。

小瑟 發表於 2014-11-11 18:59

alleelarry 發表於 2014-11-11 18:21 static/image/common/back.gif
「幾」就無啦!所謂無三不成「幾」,扣埋贈品十仔同大鋪既九五折之類,八千左右都算唔錯!希望早日成事! ...

八千雖然都比想像中小,不過都唔錯啦。{:6_195:}{:6_195:}

alleelarry 發表於 2014-11-11 19:09

小瑟 發表於 2014-11-11 18:59 static/image/common/back.gif
八千雖然都比想像中小,不過都唔錯啦。
(Post76 Android 手機版送出) ...

部CRT比收賣佬的話,可能調番轉頭要我比八草野先肯攞走都未定!

fm31331 發表於 2014-11-11 19:34

小瑟 發表於 2014-11-11 18:58 static/image/common/back.gif
…你送比我都好喎,部49唔知有冇得Trade呢。

小瑟司兄,
你好大幾會入部65"喎!
{:6_138:}

David_Vincent 發表於 2014-11-11 21:17

{:8_377:} 給力
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: [會後討論] 台慶活動 Sony S9000B 曲面電視初體驗 (回帖加分)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。