sclendan 發表於 2014-10-29 14:59

今日又開左個已被人遺忘既箱~ Sunfire HRS-10

{:6_134:} {:6_134:} 今日又開左個已被人遺忘既紙皮箱~

Sunfire HRS-10

上年換左amp其實都覺得用開果隻十仔既弱雞效果立即現形, 另一角度黎講就係大家一直追求做到既「十仔隱形{:6_174:} 」(舊十仔係Klipsch 5.1 衛星套裝果隻6.5", 前中置係Klipsch RF同RC52-II, 5.25"), 根本相差不大!

換十仔無乜點揀過, 趴左d文, 多謝呢度d師兄放毒先.{:6_138:}不過JL買唔起, 威記我又細旦怕打心口, 唯獨係鐘情Sunfire. {:6_122:}

Sunfire, 我諗衣家無乜人記得lu, 個個都JL晒喇, 不過小弟有個fd幾年前買左, 上佢度聽過好鐘意, 果種深潛力量配上佢部P記82, 可以話係浸住過底音浴咁..... {:6_166:}

jason1969 發表於 2014-10-29 15:10

超正{:6_149:}

xianglan 發表於 2014-10-29 15:24

Ching-did the sales try to seduced you to {:6_138:} buy HRS 12" better??

sclendan 發表於 2014-10-29 15:42

xianglan 發表於 2014-10-29 15:24 static/image/common/back.gif
Ching-did the sales try to seduced you tobuy HRS 12" better??

No, somebody told me don't think Sunfire, go JL la.......! {:6_174:} 我講真架! {:6_142:}

xianglan 發表於 2014-10-29 16:08

sclendan 發表於 2014-10-29 15:42 static/image/common/back.gif
No, somebody told me don't think Sunfire, go JL la.......!我講真架!

Ching-HRS 10" okay la (i am also using HRS 10" now but with 2 subwoofer...{:6_143:} ) very good enough

babywa1119 發表於 2014-10-29 16:20

恭喜師兄~新玩具
{:6_195:}
sunfire好好ga la..
我呢啲新手sunfire都得個望字{:6_203:}

minghong 發表於 2014-10-29 16:35

CHING,係邊到買呀??同埋幾錢呀?

sclendan 發表於 2014-10-29 16:37

xianglan 發表於 2014-10-29 16:08 static/image/common/back.gif
Ching-HRS 10" okay la (i am also using HRS 10" now but with 2 subwoofer... ) very good en ...

師兄相十仔就肯定更好啦! {:6_193:}

同埋唔知係咪貨尾, 係咪轉新款就黎停產, 我覺得個價都ok, 影音舖間間都話無貨返幾個月, 咁我又鐘意HRS, 焗住俾貴d幫襯豐澤, 豐澤好似係掛單賣sunfire既, 所以老馮自已無keep現貨, 幫我問代理原來又有現貨喎...... {:6_141:}
報個價俾我8千又比我心目中平(話晒豐澤貴d預左), 所以無講個價! 埋單仲送左個Seagate 500 GB USB 3.0 passport我, check返都值4舊水!{:6_134:} {:6_135:} 12"無貨要訂, 貴多9舊水咋! {:6_180:}
反而d影音舖, 就算HRS無貨, 都無人叫我考慮TXEQ, Atmos果d新款, 我就覺得係有d野既,{:6_138:}有無行入人知真相..... {:6_136:}

sclendan 發表於 2014-10-29 16:39

minghong 發表於 2014-10-29 16:35 static/image/common/back.gif
CHING,係邊到買呀??同埋幾錢呀?

豐澤買, 豐澤價開價無所謂啦, (加上影音舖唔賣喇...... {:6_138:} ) 價錢請睇樓上. {:6_142:}

sclendan 發表於 2014-10-29 16:46

babywa1119 發表於 2014-10-29 16:20 static/image/common/back.gif
恭喜師兄~新玩具

sunfire好好ga la..

師兄, 望望下就會買架喇, 幾年前我都好似你咁架, 想買上多d黎啦{:6_222:} , 呢度好毒架! 我買呢d野算百毒不侵架喇!!!{:6_138:}
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 今日又開左個已被人遺忘既箱~ Sunfire HRS-10

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。