WallerHomie 發表於 2014-10-31 08:56

條線綠到咁都買..

kimball 發表於 2014-10-31 09:07

WallerHomie 發表於 2014-10-31 08:56 static/image/common/back.gif
條線綠到咁都買..

無所謂啦,條線應該都會用幾耐下

ph0381 發表於 2014-10-31 12:27

goodabc2010 發表於 2014-10-29 16:28 static/image/common/back.gif
識玩既一定係玩新野
http://www.head-fi.org/t/739725/sony-announces-the-just-ear ...

cm之後有耳膠{:9_419:}

goodabc2010 發表於 2014-10-31 15:55

ph0381 發表於 2014-10-31 12:27 static/image/common/back.gif
cm之後有耳膠

我估係面板同cm本體{:6_136:}

班目一角 發表於 2014-10-31 16:36

W60開頭我都睇好...點知真軍果時我先中招失望而回.....最後都系入左846..我覺得846既聲開頭有3~4K果D耳機既音質...不占小弟最後早排放左了...因為打算退出..不過如果話60雜食我覺得846會更似...真系每一首歌聽落去都聽出耳油....變埋身家都系想有D錢旁身比較好

WallerHomie 發表於 2014-10-31 19:54

班目一角 發表於 2014-10-31 16:36 static/image/common/back.gif
W60開頭我都睇好...點知真軍果時我先中招失望而回.....最後都系入左846..我覺得846既聲開頭有3~4K果D耳機既 ...

W60我覺得只係4R既分析力強化版 人聲雖比4R更出更有迥盪感 但價差不至於貴4千蚊{:6_131:}
而個隻W50比W40更不堪 都唔知Westone搞咩{:6_137:}
新淨有保W60二手價5000內既話的確不錯

班目一角 發表於 2014-11-1 12:30

真系個價仲要差唔多8K....佢又唔系話ES5咁好似走專屬ROCK咁既路線.....無記錯既話WESTONE每隻都系走唔同路線(好似SH品牌咁)
好似ES3X咁人聲路線又唔覺
反而咁多隻WESTONE咁多隻我覺得最好聽系4R
不過8K既話我會訂ES5
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 從DIY 動鐵四單元到Westone W60--------一步到位篇(換左Whiplash線)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。