USA2010 發表於 2014-10-15 23:08

出街用hp既問題

其實睇仲左ultrasone signature pro
但有少少問題...
就係出街唔用既時候我唔會掛頸....但放落袋既話又驚壓到...

唔知出街用開hp既師兄平時用咩方法去保護既呢??

布袋作用又唔大....硬盒又好似偏大.....

thanks!!!!

kawee 發表於 2014-10-15 23:14

有無試過signature DJ ,可以摺得埋

USA2010 發表於 2014-10-15 23:18

kawee 發表於 2014-10-15 23:14 static/image/common/back.gif
有無試過signature DJ ,可以摺得埋

signature pro都可以...不過我係上網睇過相...冇親身試摺

kawee 發表於 2014-10-15 23:34

如果pro都可以摺得埋,應該有無袋都無問題

USA2010 發表於 2014-10-15 23:37

kawee 發表於 2014-10-15 23:34 static/image/common/back.gif
如果pro都可以摺得埋,應該有無袋都無問題

其實我最主要係驚放左落個袋到跟住逼地鐵既時候壓到....

iamsocheap 發表於 2014-10-15 23:40

USA2010 發表於 2014-10-15 23:37 static/image/common/back.gif
其實我最主要係驚放左落個袋到跟住逼地鐵既時候壓到....

咁搵個啱啱好的細硬盒吧,比較安全。

timmy81 發表於 2014-10-16 10:10

iamsocheap 發表於 2014-10-15 23:40 static/image/common/back.gif
咁搵個啱啱好的細硬盒吧,比較安全。

CHING想問問邊樹多D呢類細既硬盒賣?
我都整整返個比自己用.
THX

Andykong 發表於 2014-10-16 11:38

有一個想法不知是否可行,買個適合大小自己順眼的軟布和布收纳袋,然後去揾相機袋鋪定做個内膽,我見星際二樓有類似服務。你逼車時有背包或斜揹袋内再放個有内膽的軟袋,逼地鐵也不怕了!

USA2010 發表於 2014-10-16 13:08

Andykong 發表於 2014-10-16 11:38
有一個想法不知是否可行,買個適合大小自己順眼的軟布和布收纳袋,然後去揾相機袋鋪定做個内膽,我見星際二 ...

內膽我都有諗過...不過就唔知原來可以咁樣訂造!!!

iamsocheap 發表於 2014-10-16 14:29

timmy81 發表於 2014-10-16 10:10 static/image/common/back.gif
CHING想問問邊樹多D呢類細既硬盒賣?
我都整整返個比自己用.
THX

其實係香港選擇不太多,可以行下星際有無啱用的。
想選擇多點應該找淘寶會比較多。
頁: [1] 2
查看完整版本: 出街用hp既問題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。