investor5409 發表於 2014-10-28 17:51

cwyip 發表於 2014-9-17 01:19 static/image/common/back.gif
其實我覺得一部過吾加amp 的話p1 靚聲過ak120個人意見only 最衰係一毫子都吾減買左sony 聽住 ...

百老X 折實8900

hke3g2006 發表於 2014-10-28 20:47

cwyip 發表於 2014-9-17 01:19 static/image/common/back.gif
其實我覺得一部過吾加amp 的話p1 靚聲過ak120個人意見only 最衰係一毫子都吾減買左sony 聽住 ...

靚聲過ak120.....唔難

hke3g2006 發表於 2014-10-28 20:48

jackowai 發表於 2014-9-18 22:29 static/image/common/back.gif
240真係買唔落手,2皮野買台機係屋企都超好聲了,一皮野最頂的了

都係果句........2皮野台機, 你拎得出街咩{:1_249:}

investor5409 發表於 2014-10-29 22:39

hke3g2006 發表於 2014-10-28 20:47 static/image/common/back.gif
靚聲過ak120.....唔難

今日係百老X試過,女聲無咁前,而bbe功能無咩特別!

tkkhome 發表於 2014-10-30 12:03

investor5409 發表於 2014-10-28 17:51 static/image/common/back.gif
百老X 折實8900

8900 可以分期?其實我覺得第二代會平一些,這個價很老屈

investor5409 發表於 2014-11-1 21:57

tkkhome 發表於 2014-10-30 12:03 static/image/common/back.gif
8900 可以分期?其實我覺得第二代會平一些,這個價很老屈

可以分期!不過5000以下就無傷干!

dezispop 發表於 2014-12-13 14:12

推返呢個post上水。

早排去boardway認真試過呢部機,
味精機嚟講,聲真係正過Zx1一截,
jet effect係有啲料到,係輸在無line out啦。

(Post76 Android 手機版送出)

cwyip 發表於 2014-12-13 14:30

dezispop 發表於 2014-12-13 14:12 static/image/common/back.gif
推返呢個post上水。

早排去boardway認真試過呢部機,

But p1 Price 都貴zx1 一個double{:1_352:} 我等p1 跌到6K就會入 一部過吾冼加炸彈出街方便好多{:1_339:}

dezispop 發表於 2014-12-14 00:29

cwyip 發表於 2014-12-13 14:30 static/image/common/back.gif
But p1 Price 都貴zx1 一個double 我等p1 跌到6K就會入 一部過吾冼加炸彈出街方便好多{:1_339: ...

agree
(Post76 Android 手機版送出)

fatau 發表於 2014-12-14 02:09

yen 跌咪日本買平D{:1_339:}
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: cowon p1 邊度買平D

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。