ming2002 發表於 2014-9-12 08:19

大陸投影幕

各C兄,

想平平把買張大陸投影幕玩吓. 手拉或電動不拘.

請問有乜平靚正選擇?

謝謝 {:6_182:}

goldberg0083 發表於 2014-9-12 10:44

師兄你用什麼牌子投影機
如果係新型號投影機
可能會有點唔夾大陸的牌子要小心
因為我都想換一枝平的電膜
我都想看看有冇師兄介紹

ming2002 發表於 2014-9-12 13:53

會用笨Q W1070.
除咗尺寸, 增益, 仲有其他要夾嗎?

小瑟 發表於 2014-9-12 14:06

JK幕
(Post76 Android 手機版送出)

SonSon 發表於 2014-9-12 15:46

屋企睇戲用既唔建戲,舊年幫公司買過支大陸100吋16:9電幕會議室用,約二仟港紙到,已經有輕微波浪。

ming2002 發表於 2014-9-12 17:10

咁点算, 無銀又身痕{:6_187:}

kincom23 發表於 2014-9-12 19:25

影辉幕布HE01电动拉线幕, so far so good, 唔識咩係好野,但比較過之前人地送既幕就好很多了,舊既白位會見到幕紋!而家呢套幕又電動又拉線又無線都係千幾,本來唔送香港,但同物流頃掂送香港係荃灣攞!{:8_394:} 自問唔識咩係好野!我係用sony HW50es{:8_402:}

gikifk 發表於 2014-9-12 20:06

現在淘寶會送到香港

ming2002 發表於 2014-9-12 20:57

影輝同 JK 邊隻會好D. 另外拉線幕係咪一定好D, 有冇其他弊端?{:6_229:}

gxxrge 發表於 2014-9-12 23:32

ming2002 發表於 2014-9-12 20:57 static/image/common/back.gif
影輝同 JK 邊隻會好D. 另外拉線幕係咪一定好D, 有冇其他弊端?

影輝同 JK 邊隻會好D?
頁: [1] 2
查看完整版本: 大陸投影幕

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。