jeffmao 發表於 2014-9-17 04:16

我都係甘話, 古典的大棚野嚇死人呀

dpcs 發表於 2014-9-17 09:06

plnl88 發表於 2014-9-16 21:45 static/image/common/back.gif
舒曼波產生器。
Acoustic Revive 777 之麻。
用黎呃你個腦的。

好似幾得意咁
出了888, 点解官綱仍未有show出來{:6_141:}

搵到啦!英文版網頁就888,日本版本就777
原来888係改良777的出口版
777係日本本土版
今次好嘢反而在海外版,不是本土版

louis001 發表於 2014-9-17 12:12

WildKid 發表於 2014-9-17 04:11 static/image/common/back.gif
喂,古典裡面都有好多 低音 同 鼓聲 嘅播。
唔好咁歧視喎!

佢呢的憤青{:6_188:}係唔鐘意卡食野架啦{:6_176:}

plnl88 發表於 2014-9-17 13:44

WildKid 發表於 2014-9-17 04:11 static/image/common/back.gif
喂,古典裡面都有好多 低音 同 鼓聲 嘅播。
唔好咁歧視喎!

少 D 丫麻。
唔似 D Progressive Rock 用得咁盡。

plnl88 發表於 2014-9-17 13:49

jeffmao 發表於 2014-9-17 04:16 static/image/common/back.gif
我都係甘話, 古典的大棚野嚇死人呀

一D D 啦。
我都聽老柴同 Paganini 的。
暫時係得隻 Hovhaness 的 Mount St. Helens 嚇我一跳之嘛。

plnl88 發表於 2014-9-17 13:53

louis001 發表於 2014-9-17 12:12 static/image/common/back.gif
佢呢的憤青係唔鐘意卡食野架啦

咪蝦我自少家貧書少讀。
我都識D架。
我聽野立雜過你的,
我中樂,粵曲,60年代初的財子佳人 都聽架。{:6_176:}

louis001 發表於 2014-9-17 15:05

plnl88 發表於 2014-9-17 13:53 static/image/common/back.gif
咪蝦我自少家貧書少讀。
我都識D架。
我聽野立雜過你的,

你係雜食男 禾一早刀知
但你唔鐘意卡食一樣係事實喎 {:6_176:}

plnl88 發表於 2014-9-17 15:34

louis001 發表於 2014-9-17 15:05 static/image/common/back.gif
你係雜食男 禾一早刀知
但你唔鐘意卡食一樣係事實喎

你又誤會了。
我好中意 莫索斯基 的 Night On Bald Mountain,Picture At An Exhibition 架。
重有 Stravisnsky 的 Firebird Suite 的。

更正:2014.9.18 19:52
Night On Bald Mountain, Picture At An Exhibition 是 Mussorgsky 的。
不是老柴的。

louis001 發表於 2014-9-17 15:39

plnl88 發表於 2014-9-17 15:34 static/image/common/back.gif
你又誤會了。
我好中意老柴的 Night On Bald Mountain,
Picture At An Exhibition 架。

咁又真係估你唔到喎 {:6_121:}

plnl88 發表於 2014-9-17 16:03

louis001 發表於 2014-9-17 15:39 static/image/common/back.gif
咁又真係估你唔到喎

我度無後牆。放唔哂成班大棚。
兼而家套老殘是埋身一族,
所以少拎佢地出黎聽之嘛。
《黃河》倒轉背都得啦。{:6_176:}
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22
查看完整版本: Fuse : Infinity Power 3 (IP3)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。