Joes 發表於 2014-8-26 19:09

追箱s人

我都好耐冇係影院區開post lu{:6_166:}

因為作為一個學生仔點有可能有多銀彈去買毒品ar 。{:6_156:}但太低級又接受唔到wow,多得我d屋企人lol。{:6_124:} 不過情況有變lu,今年係爸爸公司幫手,有小小錢,本來就諗住儲下錢。點知我部Onkyo 708 壞左{:6_126:} ,gum我咪上Post76睇下lol。 929+103D有優惠ar{:6_208:},個晚就飛去買 ,完來times square 信用卡有5% off tim。{:6_149:}

好野當然要share la.我就叫左我爸爸搬佢返公司比ar Bill哥試下。{:6_222:}結果?整整中毒死亡lol

星期五我係到睇product catalog ge時候發現我公司完來有部後級model spec唔錯,Lee間公司本來係出Backgrund Music System,所以無留意到。 output 有90w per channel,又好平。魔鬼開始泥了,qk左929 2-channel vs 929pre-out+Power Amp.費時變左打手文,有ching想知先再諗下打唔打包交啦。

大家最熟我地公司都係Kordz la,but今日唔係講佢。成日有人問可唔可以行4k...係唔係HDMI 2.0。所以就買左部4k返泥測試下.點解買佢?因為佢又平又有HDMI 2.0 lol

其實上面d理由都係假ge,實晴係要放嗮上邊d野去我間房,我要整個小形毒氣室。借測試為名,敗家d都要做一次ga la。

PS:總於學識打字lu,所以先打到Lee篇野jar。絕對絕對!唔係打手文!{:6_133:}只係分享下最近做緊d mud。以後大家多多指教la{:6_195:}

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
28-8-2014
今日James上左泥,見我地有新玩具.{:6_122:}我地用佢部Oppo 105 Tube Mod用HDMI Output聽歌.佢見到就叫我地加佢個秘密武器上去.{:6_243:}AB Test 完 Tube 2 channel 空間感大增,人聲Soft 左厚左,聽交響樂同一聲量動態範圍大增.

記得舊年係影院試 X-05 pk Oppo 105 Tube Mod.結果音樂detail 一樣多,but Oppo 105 Tube Mod 比X-05 多左一份感情.{:6_143:}

結果....賣左X-05{:6_155:}

But James 話lee部野Mod價錢仲貴過105本身 1 1/3.{:6_146:}lee d 毒品都係小聽為妙{:6_205:}

希望各位大佬加下我分啦{:6_244:}

eddychoy04 發表於 2014-8-26 19:28

{:6_231:}{:6_193:}

jason1969 發表於 2014-8-26 19:45

恭喜{:6_195:}

nebulam42 發表於 2014-8-26 19:48

{:6_195:}{:6_196:}
(Post76 Android 手機版送出)

神武光輝 發表於 2014-8-26 20:01

有得玩,好開心{:6_182:}

杜sir 發表於 2014-8-26 20:07

師兄
恭喜晒
{:6_195:}

kairiip 發表於 2014-8-26 20:58

{:6_195:}{:6_195:}

GTfour 發表於 2014-8-26 21:22

恭喜師兄{:8_399:}

mantam121 發表於 2014-8-26 22:21

{:6_195:}{:6_196:}

pcmasterq 發表於 2014-8-26 22:25

{:6_195:} {:6_196:}
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 追箱s人

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。