wadee 發表於 2014-8-20 07:25

認真便輸了

ms_driller 發表於 2014-8-20 09:31

lamdog 發表於 2014-8-20 00:48 static/image/common/back.gif
便宜莫貪,所以我用2皮幾買部LG 4K無咁嬲。

I also bought a LG 4k TV last night after failing to buy a 樂視TV.

YYCW 發表於 2014-8-20 10:20

rx79g 發表於 2014-8-19 18:59 static/image/common/back.gif
都係買D大路野好D,已經比小米同ONEPLUS玩過,唔會咁買野。。。

大家咁話,試過買小米兩次都不成功,一肚氣,現在就算有都不想買。
(Post76 Android 手機版送出)

suileechi 發表於 2014-8-20 11:41

我當時登記左,最後尾都無去搶。唔系吃不到的葡萄,而是以4至5千蚊買部大陸電視值唔值? 唔好信真是4K, 只是佢食到4K,坦白說,畫質只是一般。佢系試玩到重點推廣佢個樂視網,可能是收費關系,反而普通數碼電視系試唔到,所以系唔知最常用的睇數碼電視得唔得同方唔方便。   要看樂視網買番個樂視盒子都可以,一樣咁順。
(Post76 Android 手機版送出)

aBadguy 發表於 2014-8-20 14:22

師兄, 請不要把樂聲同樂視混為一談, 因為佢地根本唔同層次{:6_124:}

nhxx 發表於 2014-8-21 13:50

师兄你呢个贴子算是帮乐视做广告了,丑事传千里,越多人知道乐视电视机。。。。。。{:6_168:}

micmic2k 發表於 2014-8-28 00:20

同fanfare一樣
頁: 1 2 3 [4]
查看完整版本: 樂視TV搶購是一個騙局

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。