tbr 發表於 2014-8-14 22:32

我部SPL1000 Ultra 機面板的volume制都接觸不良
(Post76 Android 手機版送出)

avad 發表於 2014-8-14 23:36

師兄有沒有試過重置再試「Restore Defaults
There is a feature that allows you to restore default settings for your SPL-Ultra subwoofer. By pressing presets in EXACTLY the following order on the remote, the unit’s LED display will blink and then show “P3” briefly, indicating that you have restored defaults.
1. Movies
2. R&B - Rock
3. Jazz - Classical 4. Games
5. Games
6. Jazz - Classical 7. R&B - Rock
8. Movies
When you press the presets in the above order, the power light will blink and then show “P3” indicating that you have restored defaults and the subwoofer is now set to preset 3. The unit’s volume is reset to level 30 out of 80. Be sure to check the status of the Auto On/Off function after restoring defaults.」如師兄真需要借用原裝紙盒,可pm小弟,因我也是剛入手。
^^

manlad760 發表於 2014-8-14 23:44

我都係上個月入威仔1000又係未得閒搞,過了14日都未寄保養證,到試的時候,支咪又唔得!!頂!!驚-_-||

stjo 發表於 2014-8-15 00:59

乜而家威記d QC咁差?!

pc0020 發表於 2014-8-15 02:24

avad 發表於 2014-8-14 23:36 static/image/common/back.gif
師兄有沒有試過重置再試「Restore Defaults
There is a feature that allows you to restore default setti ...

今日落返地庫問, 都話冇盒好難搞, 佢都打去問過但聽日先有答覆, 聽聞SPL 1000代理都冇晒貨要等貨返. 因我順手買咗隻中置 星期六送, 到時會佢會收埋我隻十仔返去, 話盡力幫我fight隻新既.
師兄你個盒對我可能有用, 但我又唔知你介咗張保用證個盒仲有冇效, 可否KEEP多兩日等聽日有乜答覆先? anyway 唔該晒

pc0020 發表於 2014-8-15 02:28

manlad760 發表於 2014-8-14 23:44 static/image/common/back.gif
我都係上個月入威仔1000又係未得閒搞,過了14日都未寄保養證,到試的時候,支咪又唔得!!頂!!驚-_-|| ...

我支咪都唔得, 前幾日先換過....

skc807 發表於 2014-8-15 03:53

我隻SPL 1200背後個on off掣無啦啦彈唔番落off,長着住on,不過冇影響操作就冇理佢,間唔中拔咗電源等佢冇咁慶,㩒用d.! 我都認同威記d QC好差...
(Post76 Android 手機版送出)

lawzelda 發表於 2014-8-15 06:24

pc0020 發表於 2014-8-15 02:24 static/image/common/back.gif
今日落返地庫問, 都話冇盒好難搞, 佢都打去問過但聽日先有答覆, 聽聞SPL 1000代理都冇晒貨要等貨返. 因我 ...

地庫算系甘,冇盒都幇你試下,始終商店出声好D!希望代理換比伱

pc0020 發表於 2014-8-15 07:12

lawzelda 發表於 2014-8-15 06:24 static/image/common/back.gif
地庫算系甘,冇盒都幇你試下,始終商店出声好D!希望代理換比伱

係呀, 我啲機,喇叭,換親野多數都去佢度買, 除非佢冇做果隻牌子.

avad 發表於 2014-8-15 08:03

pc0020 發表於 2014-8-15 02:24 static/image/common/back.gif
今日落返地庫問, 都話冇盒好難搞, 佢都打去問過但聽日先有答覆, 聽聞SPL 1000代理都冇晒貨要等貨返. 因我 ...

Ok冇問題,希望師兄順順利利,早點享受。{:6_182:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: velodyne spl auto on problem

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。