t1174 發表於 2014-8-10 02:44

視聽展講呢啲? 好多金頭盔啊

FINAL AUDIO HOPE? ULTRASONE ED12.......

當然不只HEADPHONE, 重有AK240 GOLD 同 FINAL AUDIO 的IEM 也本來就好金.......真是好土呢.....{:1_332:}

heloleo 發表於 2014-8-10 03:04

未計入ed5 , 見場內有隻.當然.無得玩
(Post76 Android 手機版送出)

t1174 發表於 2014-8-10 03:17

heloleo 發表於 2014-8-10 03:04 static/image/common/back.gif
未計入ed5 , 見場內有隻.當然.無得玩
(Post76 Android 手機版送出)

ED5DISPLAY 至少有2支啦~

thisismyname 發表於 2014-8-10 23:30

聽fd講, ed5壞嘅, ad2000x又係有問題
仲要個fd avshow第一日已經同我講d野有問題, 我都唔知會場有幾多隻係in good condition

jasone_ti 發表於 2014-8-11 02:13

thisismyname 發表於 2014-8-10 23:30 static/image/common/back.gif
聽fd講, ed5壞嘅, ad2000x又係有問題
仲要個fd avshow第一日已經同我講d野有問題, 我都唔知會場有幾多隻係i ...

那myname兄有聽過它們嗎?
Myname兄自己在沒有試過?

thisismyname 發表於 2014-8-11 19:02

jasone_ti 發表於 2014-8-11 02:13 static/image/common/back.gif
那myname兄有聽過它們嗎?
Myname兄自己在沒有試過?

我有聽過,但setup我唔熟悉,之後亦無再多去一次avshow confirm hp/setup嘅condition, 因為嗰幾日其實我都唔太得閒,對於hp同setup嘅condition, 我無法俾意見
ad2000x插5050h試時,我較定左音量,d人就成日行過嚟,拎起另一隻hp, 插落5050h, 然後隨意較音量,較到大聲到耳仔痛
斷斷續續試左幾次就走左
後來去到另一邊,試ed5, 佢又只得平衡頭,無轉插,唔俾我駁自己機試
ed5同240同嗰條alo耳機線我都唔熟,無法俾comment...
頁: [1]
查看完整版本: 視聽展講呢啲? 好多金頭盔啊

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。