蒲東 發表於 2014-8-7 12:36

PROCELLA P5+P12

上星期上完音技吸毒,順道落中環米樂,又八卦下佢哋音響展有乜搞作,入到去見到Procella最細細佬P5同重低音箱P12返咗大貨,其實我之前已經聽過,呢組嘢細細隻勁爆得,同埋最緊要靚仔囉。音響展米樂會用P5做SURROUND,前置三隻係P8(即係我屋企用緊嗰三隻,HEHE),重低音箱就係P18(亦係我屋企用緊嗰隻)同P15。其實P8同P18喺我屋企嗰二百幾呎廳仔出聲可以話係委屈咗佢哋,是關呢套組合喺7、800呎嘅地方都遊刃有餘,所以我都好期待會展開聲,到底同我屋企差幾遠呢?

truncate 發表於 2014-8-7 15:11

咩價位呀?聽歌得唔得?
(Post76 Android 手機版送出)

bigair 發表於 2014-8-7 22:14

咁正要去試下啦

cth516 發表於 2014-8-9 01:30

咩價位/隻?

Netmans 發表於 2014-8-9 02:59

真係幾正
(Post76 Android 手機版送出)

HD2 發表於 2014-8-9 16:18

happyjoe 發表於 2014-8-9 16:25

咩價位呀?聽歌得唔得?x2

gikifk 發表於 2014-8-10 21:10

好似要一套買: 5.1要6萬左右,我問完都無心機試.......................太貴

edlsang 發表於 2014-8-10 21:22

真係幾爆!

HD2 發表於 2014-8-11 02:04

頁: [1] 2
查看完整版本: PROCELLA P5+P12

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。