fetch 發表於 2014-8-15 15:52

kiutao 發表於 2014-8-15 10:48 static/image/common/back.gif
師兄旺角星際同灣電都有,DMA泛音

唔該晒師兄!!
搵日去試{:6_128:}

iamsocheap 發表於 2014-8-15 17:01

razzmatazz 發表於 2014-8-15 12:24
我聽嘅都係CD RIP 出黎, 用唔著呢兩部呢...
之前試過X5, DX90, AP100 同HIFIMAN 802, 最LIKE 都係802, 但 ...

802 有lineout 架,不過要經下面dock 位出

william02 發表於 2014-8-15 17:10

razzmatazz 發表於 2014-8-15 12:24 static/image/common/back.gif
我聽嘅都係CD RIP 出黎, 用唔著呢兩部呢...
之前試過X5, DX90, AP100 同HIFIMAN 802, 最LIKE 都係802, 但 ...

有dock可以line out
(Post76 Android 手機版送出)

razzmatazz 發表於 2014-8-15 22:29

原來係咁, 唔該哂兩位師兄
另外灣仔全線都無得試ckr10{:1_336:}

kiutao 發表於 2014-8-15 23:15

razzmatazz 發表於 2014-8-15 22:29 static/image/common/back.gif
原來係咁, 唔該哂兩位師兄
另外灣仔全線都無得試ckr10

唔係嘛,唔想出旺角試呀{:1_247:}

razzmatazz 發表於 2014-8-15 23:32

kiutao 發表於 2014-8-15 23:15 static/image/common/back.gif
唔係嘛,唔想出旺角試呀

好似話代理冇俾SAMPLE 出黎{:1_332:}

kiutao 發表於 2014-8-16 15:33

razzmatazz 發表於 2014-8-15 23:32 static/image/common/back.gif
好似話代理冇俾SAMPLE 出黎

Dma話自己有試聽喎

斯路 發表於 2014-8-16 23:36

今日試咗CKR9,相對CKR10輕盈唔少,但唔太踏實,少少虛聲呢。不過感受正面,期待會喺之後試到煲好嘅CKR9以及10啦

kiutao 發表於 2014-8-17 13:04

斯路 發表於 2014-8-16 23:36 static/image/common/back.gif
今日試咗CKR9,相對CKR10輕盈唔少,但唔太踏實,少少虛聲呢。不過感受正面,期待會喺之後試到煲好嘅CKR9以 ...

番咗hk??係未dma試呀?

fetch 發表於 2014-8-25 12:03

前日去左試,只可以話,唔岩我
本身係SHURE 535用家
ATH把聲竟然無SHURE既感動
可能未開聲關係,但就放棄左

值得一提,係服務態度好好!
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
查看完整版本: ATH CKR10 開箱

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。