史提芬曾 發表於 2014-7-31 15:07

最好步步高=OPPO

MINKEN147 發表於 2014-7-31 15:10

講番跟他們理論的內容......我話部機整前係讀到碟,剛整完回去就吾得,我話你們整機時吾check埋其他功能,佢就答我落單時無話讀吾到碟,所以吾會理。我又話二星期ok,結果拖到過保養,而家要收錢?佢地就話無parts無辦法,吾會特登拖你,又話吾會特登整壞部機,佢地d機多到整吾切,整機吾係師傅收你錢,整到過保養是巧合。.........P.S,原來很多Chings都領教過先鋒cs的衰野。

good88690 發表於 2014-7-31 15:31

MINKEN147 發表於 2014-7-31 15:10 static/image/common/back.gif
講番跟他們理論的內容......我話部機整前係讀到碟,剛整完回去就吾得,我話你們整機時吾check埋其他功能, ...

如果呢d踩界case, 除非整返好之後, 一兩個星期, 再壞第二part, 咁就當過期都還可以.............

但如果攞機時返去用唔到, 冇咩埋由話個客過左保養. 因為的確係維修拖到過期 (不論有意定冇意).

再講, 維修係c父既責任, 係去整好部機, 客人講出咩問題, 只是方便c父去追蹤, 如果客話咩就只係整咩, 咁邊個係c父? 起碼維修完後, play一play都要呱...............
如果係咁, 下次大家保養期內整機時, 記住話部機咩都壞晒..................part part 都要整...............................

eggman99 發表於 2014-7-31 18:49

史提芬曾 發表於 2014-7-31 15:07
最好步步高=OPPO

oppo is good ... but 钩畢了。。。

depeche_lam 發表於 2014-7-31 20:03

我用緊55又唔覺師兄講得咁差啫...淨係個remo間唔中..我硬唔信其它牌子冇

keke323 發表於 2014-7-31 20:21

depeche_lam 發表於 2014-7-31 20:03 static/image/common/back.gif
我用緊55又唔覺師兄講得咁差啫...淨係個remo間唔中..我硬唔信其它牌子冇

p記既死穴就係 remote 接受差 {:6_199:}

keke323 發表於 2014-7-31 20:23

如果純計畫面質素.....應該 450 win {:6_146:}

billymud 發表於 2014-7-31 22:44

good88690 發表於 2014-7-31 15:31 static/image/common/back.gif
如果呢d踩界case, 除非整返好之後, 一兩個星期, 再壞第二part, 咁就當過期都還可以.............

但如果 ...

下次大家保養期內整機時, 記住話部機咩都壞晒..................pat pat 都要整...............................x 2 {:1_330:}

kcmak43396 發表於 2014-8-1 12:41

keke323 發表於 2014-7-31 20:21 static/image/common/back.gif
p記既死穴就係 remote 接受差

我都係淘宝買個另一個搖控
(Post76 Android 手機版送出)

keke323 發表於 2014-8-2 01:30

kcmak43396 發表於 2014-8-1 12:41 static/image/common/back.gif
我都係淘宝買個另一個搖控
(Post76 Android 手機版送出)

有幫助嗎 {:6_141:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: Pioneer 450 vs 170

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。