nebulam42 發表於 2014-7-29 22:09

keke323 發表於 2014-7-29 22:00 static/image/common/back.gif
往年呢個時候應該跌到 $11xxx 左右
估唔到今次個價企得咁硬   ...

可能我錯過最低價掛,我買嗰晚個staff話係last四部(唔連display),賣晒之後就唔會再有貨返,完全無價講{:6_181:}
(Post76 Android 手機版送出)

nebulam42 發表於 2014-7-29 22:12

keke323 發表於 2014-7-29 22:08 static/image/common/back.gif
用係聲方面 , vodka 都好夠做

完全同意,未煲嘅酒win煲好嘅炭幾條街
(Post76 Android 手機版送出)

Samson2011 發表於 2014-7-29 22:13

恭喜師兄, good choice{:6_193:} {:6_212:} {:6_195:}

keke323 發表於 2014-7-29 22:13

eddychoy04 發表於 2014-7-29 21:30 static/image/common/back.gif
Spare/2 nd system...............

ching...你估我發左達咩 {:6_203:}

ctmk 發表於 2014-7-29 22:16

keke323 發表於 2014-7-29 22:13 static/image/common/back.gif
ching...你估我發左達咩

唔發達都可以買多部架{:6_222:}

keke323 發表於 2014-7-29 22:16

nebulam42 發表於 2014-7-29 22:09 static/image/common/back.gif
可能我錯過最低價掛,我買嗰晚個staff話係last四部(唔連display),賣晒之後就唔會再有貨返,完全無價講{:6 ...

我以為會平左.....因為我 4月買都係呢個價 {:6_176:}

keke323 發表於 2014-7-29 22:17

ctmk 發表於 2014-7-29 22:16 static/image/common/back.gif
唔發達都可以買多部架

你估我係 c總你咩 {:9_440:}

depeche_lam 發表於 2014-7-29 22:18

keke323 發表於 2014-7-29 22:16 static/image/common/back.gif
我以為會平左.....因為我 4月買都係呢個價

師兄pioneer 又要多谢你啦{:1_336:} {:8_389:}

ctmk 發表於 2014-7-29 22:23

keke323 發表於 2014-7-29 22:17 static/image/common/back.gif
你估我係 c總你咩

拍馬都追唔上你啦, 宇宙K總{:6_207:}

12lui12 發表於 2014-7-29 23:11

恭喜師兄!!{:6_149:}
頁: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: 貨尾 Pioneer SC-LX87開箱

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。