lamfatlun 發表於 2014-7-24 16:21

btw, 點解千幾銀要買隻大陸野?
(Post76 Android 手機版送出)

the_1 發表於 2014-7-24 16:22

Samson2011 發表於 2014-7-22 22:39 static/image/common/back.gif
我都用緊,power cord 用 Isolink。

isolink而家係咪冇得賣

the_1 發表於 2014-7-24 16:24

lamfatlun 發表於 2014-7-24 16:21 static/image/common/back.gif

千幾蚊唔買大陸可以買咩?

plnl88 發表於 2014-7-24 16:26

the_1 發表於 2014-7-24 16:22 static/image/common/back.gif
isolink而家係咪冇得賣

香港無嚕。
去英國 ebay 搏下。
我知有師兄想 upgrade, 放二手。
我可以幫你問下的。

kuushun 發表於 2014-7-24 16:33

我都想要      但不可以太貴      

lamfatlun 發表於 2014-7-24 16:56

the_1 發表於 2014-7-24 16:24 static/image/common/back.gif
千幾蚊唔買大陸可以買咩?

好似補多一千倒就買倒古河…
不過咩係倍頻啊?對聲同畫有咩好處呢?{:6_208:}

the_1 發表於 2014-7-24 17:06

plnl88 發表於 2014-7-24 16:26 static/image/common/back.gif
香港無嚕。
去英國 ebay 搏下。
我知有師兄想 upgrade, 放二手。

我可能用紅腸

the_1 發表於 2014-7-24 17:08

lamfatlun 發表於 2014-7-24 16:56 static/image/common/back.gif
好似補多一千倒就買倒古河…
不過咩係倍頻啊?對聲同畫有咩好處呢?
(Post76 Android 手機版送 ...

隆乳唔係濾波喎

louis001 發表於 2014-7-24 17:40

lamfatlun 發表於 2014-7-24 16:21 static/image/common/back.gif

其實產地來源係咪真係咁重要呢 {:6_141:}
咁如果你買隻英國貨返黎冇效果 買隻大陸野返有效果 我自己就會睇件產品效能多過產地來源
有的野係可以放低成見既 最重要一樣既係 網上有的野係吹出黎
有的野真係用家試完之後分享 但隻206-2 如果真係冇效果 我相信唔會有咁多用家分享
好老實講 我開頭都同師兄有同一個諗法 心諗 大陸拖版買千幾蚊 真係有的難過心理關口
最後俾的壞朋友好似買白粉咁 拎去玩下啦 {:6_222:}玩完唔岩咪唔好買囉
結果........................最後我自己入左兩隻 {:6_202:}

chengvin 發表於 2014-7-24 17:49

米蘭碧咸 發表於 2014-7-24 15:32 static/image/common/back.gif
我係淘寶買~~樓上有條link可以睇下~~我都係駁下堅定流~~其實我到依家都唔知堅定流 ...

Ching,我會盡量揾皇冠或鑽石級數賣家穩陣D。
頁: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: 終於買左ly206-2?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。