netshow2577 發表於 2014-7-20 16:30

MK 排插

小弟乃新手一名
經上網日爬夜爬瞭解之後
請問各位師兄/師父深水埗到底邊度可以買到MK排插(拖板)?
十分感謝{:8_387:}

神武光輝 發表於 2014-7-20 19:37

隆宇206~2會唔會重正啊,呢到好多人用{:6_238:}
(Post76 Android 手機版送出)

gikifk 發表於 2014-7-20 21:53

我都用緊206-2............................但就睇唔到有幾正{:6_141:}

wadee 發表於 2014-7-20 23:56

師兄想買黎插咩?
濾波用?

hkmmo 發表於 2014-7-21 00:02

gikifk 發表於 2014-7-20 21:53 static/image/common/back.gif
我都用緊206-2............................但就睇唔到有幾正

我仲諗住影音展睇下有無開檔,但個個都正㗎喎~
師兄換左頭樣差d唔認得你

netshow2577 發表於 2014-7-21 00:25

wadee 發表於 2014-7-20 23:56 static/image/common/back.gif
師兄想買黎插咩?
濾波用?

係呀,
除左後級同十仔
電視同前級都想用濾波
請各位師兄們指教下小弟{:8_374:}
免得物無所用{:8_365:}

我7.1spec:
Onkyo PR-SC 5509 前
Onkyo PA-MC 5501 後
DAC Cambridge azur Magic-B
Front PMC TB2i
Center PMC DB1+
Surround and Back Surround- Philips
SUB Veloudyne Impact 12 + JBL PSW-1000

plnl88 發表於 2014-7-21 00:37

netshow2577 發表於 2014-7-21 00:25 static/image/common/back.gif
係呀,
除左後級同十仔
電視同前級都想用濾波

師兄,你心目中的畢直是多少呢?

netshow2577 發表於 2014-7-21 01:06

plnl88 發表於 2014-7-21 00:37 static/image/common/back.gif
師兄,你心目中的畢直是多少呢?

其實有朋友叫我買古河 2千幾
但係講真自己知自己事 套傢生只係普通入門野
所以一直都諗濾唔濾波都無太大分別
不如買唔濾波但係質量好啲嘅排插
所以咪請教各位師兄MK拖板囖{:8_376:}

netshow2577 發表於 2014-7-21 01:10

神武光輝 發表於 2014-7-20 19:37 static/image/common/back.gif
隆宇206~2會唔會重正啊,呢到好多人用
(Post76 Android 手機版送出)

師兄唔該先
不過隆宇206-2好似專攻膽機用
唔知啱唔啱自己用
如果講錯左 請多多包涵{:8_374:}

plnl88 發表於 2014-7-21 01:23

netshow2577 發表於 2014-7-21 01:06 static/image/common/back.gif
其實有朋友叫我買古河 2千幾
但係講真自己知自己事 套傢生只係普通入門野
所以一直都諗濾唔濾波都無太大 ...

MK 拖板只是普通的拖板,
對師兄套 AV 是無特別作用。
師兄套架生絕非入門東西,不宜妄自誹薄。
SSP 現在已無 MK 拖板賣。
頁: [1] 2
查看完整版本: MK 排插

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。