HD2 發表於 2014-7-19 12:05

ahnel 發表於 2014-7-19 12:32

HD2 發表於 2014-7-19 12:04 static/image/common/back.gif
嚇!侮辱中國人嘅標題都 ok?

版管自有佢地一套標準,你有權出,版管亦都有權kill, 哩道唔係公營機構,好多野做左唔駛同你地交待~
(Post76 Android 手機版送出)

tommy1976 發表於 2014-7-19 12:32

agic 發表於 2014-7-19 11:48 static/image/common/back.gif
我地尼班冇主動搞事,只系道出静音一群心声
大王既然觉得我任意向異已减分,甘今后我唯有回复静音 ...

這都不是排除異己?每次有說中共不是的都找來其他高級圍插樓主喎。静音的一群??{:1_351:} {:1_351:}

ahnel 發表於 2014-7-19 12:36

HD2 發表於 2014-7-19 12:05 static/image/common/back.gif
原來 76 都有正字打鴨!失望!

哩度討論空間經已比好多其他forum大,相信好多其他版友會認同,如果閣下覺得玩得唔過癮,大可以去其他版玩,唔駛響度說三道四~

jimmy 發表於 2014-7-19 12:39

agic 發表於 2014-7-19 11:08 static/image/common/back.gif
早两月已提请,但大王冇回复
加减分系系统比我行使既自由,等同2+打个招呼刀有分+

你有加減分嘅自由,咁我都有啫?{:6_141:}

ahnel 發表於 2014-7-19 12:39

tommy1976 發表於 2014-7-19 12:32 static/image/common/back.gif
這都不是排除異己?每次有說中共不是的都找來其他高級圍插樓主喎。静音的一群??   ...

排除異己不嬲都係中共o既手法,積哥話要靜音mode, 佢忍得到唔出聲先算啦~{:6_210:}

dlcc 發表於 2014-7-19 12:59

ahnel 發表於 2014-7-19 12:39 static/image/common/back.gif
排除異己不嬲都係中共o既手法,積哥話要靜音mode, 佢忍得到唔出聲先算啦~
(Post76 Android 手機 ...

哩度討論空間經已比好多其他forum大,相信好多其他版友會認同,如果閣下覺得玩得唔過癮,大可以去其他版玩,唔駛響度說三道四~

你出糧比版管o架,做咩一定要回你~

{:6_183:} 「行動組特工」講野都唔同啲………充滿挑釁性{:8_393:} 。

ahnel 發表於 2014-7-19 13:12

dlcc 發表於 2014-7-19 12:59 static/image/common/back.gif
「行動組特工」講野都唔同啲………充滿挑釁性 。

冇話挑唔挑釁o既,就算我係普通會員我都一樣係錦講野,我講野有咩唔啱聽,版管一樣照殺無誤~

kenken49 發表於 2014-7-19 13:13

ahnel 發表於 2014-7-19 12:39 static/image/common/back.gif
排除異己不嬲都係中共o既手法,積哥話要靜音mode, 佢忍得到唔出聲先算啦~
(Post76 Android 手機 ...

排除異己d人卒之收聲, 都算有自知之明, 希望真係做得到啦. {:8_384:}

kenken49 發表於 2014-7-19 13:17

有人話c兄言語充滿挑釁性, 反過來小弟覺得c兄充滿正義, 道出事實真相. {:9_426:}

係回復ahnel C兄.
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 今朝76特权階级走晒出泥,请大王解釋下加减分特权

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。