iversonhui 發表於 2014-7-16 00:28

買blu-ray機?

用了4年既blu-ray機 Sony s-765 開始壞了,依家成日load唔到碟,最後要我用ps4睇...
照計兩部機應該差不多,但唔知點解總係覺得畫面同聲音ps4係差d, 其實係咪我搞錯呢?
我好耐冇睇blu-ray機了,依家換機會唔會好傻?

lawzelda 發表於 2014-7-16 01:49

而家買碟機當然吾儍,用P4睇碟隨時衰過一部千多元碟機,P4始終系遊戲机

taxiseven 發表於 2014-7-16 02:41

二三仟元的机,質素以經不錯

wadee 發表於 2014-7-16 07:12

有需要就換,冇話傻唔傻~

keke323 發表於 2014-7-16 09:03

有無需要就要睇 ching 要求,如果有要求既就更係買部 blu-ray 機實際 d 啦 {:6_238:}
(Post76 Android 手機版送出)

iversonhui 發表於 2014-7-16 09:39

咁暫時用ps4頂住先~

題外話, 依家有咩新機價錢合理得黎又係好過我依家部s-765呢? (最好係全區碼)

謝謝 ^^

wadee 發表於 2014-7-16 09:40

樓主如主要睇碟,買103D啦~{:6_143:}

kuushun 發表於 2014-7-16 13:19

,BDP-S7200   Sony

the_1 發表於 2014-7-16 13:37

103D冇投訴, 買咗唔駛再心思思 {:1_253:}

keke323 發表於 2014-7-16 14:53

iversonhui 發表於 2014-7-16 09:39 static/image/common/back.gif
咁暫時用ps4頂住先~

題外話, 依家有咩新機價錢合理得黎又係好過我依家部s-765呢? (最好係全區碼)

如果計埋整體操作表現,103d 絕對係首選 {:6_193:}
(Post76 Android 手機版送出)
頁: [1] 2
查看完整版本: 買blu-ray機?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。