cwc090872 發表於 2014-7-11 18:59

多謝咁多位師兄解答,我朋友都唔太識Set機的.點解我咁耐先知有問題呢?可能我冇用過靚嘢啦!以為有bom bom 聲就OK 原來去朋友屋企先知嗰重壓迫感同震撼嘅感覺,真好笑用咗個幾月先知。14號放假去攞,希望冇事啦 (同埋都要贊下我買的鋪頭好有禮貌地幫我根進)最後代理師傅話乜乜平衡tune番就Ok ,我都唔知係咪,我都唔識

av玩家 發表於 2014-7-11 19:12

請問ching十仔在旺角邊間舖頭買我同你遭遇其實差不多之前買了mk sb12十仔在五月份當時買的時候起舖頭試沒問題然後用咗大約一星期突然無聲即刻攞去換去到佢度試有無問題之後起佢度買咗條新十仔線然後再攞回家試用二日之後有無聲即時打去舖頭搵個sales佢話叫我攞返去擺佢度試如果有問題會叫代理換番隻新比我最慘佢又唔嚟收要我自己真金白銀出錢叫車運過去大佬呀你估我唔駛返工咩比佢玩到謝ok我就再次攞返去今次同個sales講擺低你check請楚先再叫我攞最低死佢即日打電話嚟同我講話搵隻新比我,我話我欏嚟時你唔同我換你依

Harry波凸 發表於 2014-7-11 19:23

我對這間代理已經完全失去信心,真係冇必要就唔好幫襯!

wadee 發表於 2014-7-11 19:23

cwc090872 發表於 2014-7-11 18:59 static/image/common/back.gif
多謝咁多位師兄解答,我朋友都唔太識Set機的.點解我咁耐先知有問題呢?可能我冇用過靚嘢啦!以為有bom bom 聲 ...

最緊要整番好,仲有,師兄唔好再set到十仔正db,師父睇下舊post學下先~

wadee 發表於 2014-7-11 19:26

cwc090872 發表於 2014-7-11 18:59 static/image/common/back.gif
多謝咁多位師兄解答,我朋友都唔太識Set機的.點解我咁耐先知有問題呢?可能我冇用過靚嘢啦!以為有bom bom 聲 ...

http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=155487&highlight=hrs%2B12

師兄請睇下這post,睇埋5樓個兩條link,唔係你有得震冇得瞓!!

ho55699 發表於 2014-7-11 19:43

十仔機背音量set一半或以下,amp set 最負,咁先會係最低失真
Amp set 左正,十仔又大過一半,正明十仔唔夠力
又一單大陽火出事

cwc090872 發表於 2014-7-11 19:55

av玩家 發表於 2014-7-11 19:12 static/image/common/back.gif
請問ching十仔在旺角邊間舖頭買我同你遭遇其實差不多之前買了mk sb12十仔在五月份當時買的時候起舖頭試沒問 ...

我在阿二買的

gikifk 發表於 2014-7-11 20:19

嘜阿二近來甘差

szetojason 發表於 2014-7-11 21:07

系咁嫁啦,你投訴佢又点?佢地又唔系做門市要賣服務,佢又唔系寸你駡你,佢又唔系打你工,你投訴佢老闆又唔会炒佢,佢驚你乜?

keke323 發表於 2014-7-11 22:08

too bad {:6_194:}
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: Sunfire hrs 10

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。